Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Öngyilkos akart lenni Gáspár Győző

A showman már 10 éve küzd pánikbetegségével, ami csak erősödött, mióta hat évvel ezelőtt elveszítette imádott édesanyját.

Gáspár Győző azon kevés hírességek egyike, akik nyíltan beszélnek lelki betegségükről. A roma showman, most a LifeTV Ébredj velünk! Extrában mesélt lelki gyötrődéséről Joshi Bharatnak.

Győzike hosszú évek óta antidepresszánsokat szed, hogy kordában tudja tartani pánikbetegségét, ami időről-időre felerősödik. Mint mondja, mostanában éppen súlyosbodik az állapota, így marokszámra szedi a gyógyszereket. Ennek következményeként a napokban megesett, hogy kora reggel a padlón fekve ébredt és fogalma sem volt, hogy került oda.

 

Gáspár Győző marokszámra szedi a gyógyszereket © Life TV

 

„Képtelen vagyok őt elengedni…”

Joshi Bharat a betegség okairól faggatta Győzőt, aki végül elárulta, hogy édesanyja hat évvel ezelőtti elvesztése az, ami a végletekig erősítette a problémát.

KAPCSOLÓDÓ
Özönlenek a gratulációk !Hatalmas a boldogság!"Most már publikus" - nem titkolják tovább Nánási Pál és Ördög Nóra , ezzel a fotóval árulta a nagy hírt

Naponta, kétnaponta érzem, hogy öngyilkos szeretnék lenni. ilyenkor rengeteg gyógyszert szedek be, hogy valahogy enyhítsem a pánikrohamokat. Igazából azóta ilyen erősek a tüneteim, amióta édesanyám elment. Képtelen vagyok őt elengedni. Volt a gyermekkorom, volt a felnőttkorom, de amikor igazán jó lehetett volna az élet, akkor ő már nem élt

– kezdte a LifeTV élő reggeli műsorában a roma showman, aki rengeteg időt tölt a temetőben, különösen olyan jeles napokon, melyek édesanyjához köthetőek.

– Szinte minden nap kimegyek hozzá a temetőbe, hiszen nagyon közel van. Ezért sem szeretnék soha elköltözni Nógrádmegyerből. Anyák napján, a születésnapján vagy a halála évfordulóján naponta akár harmincszor is kimegyek. De olyankor is, ha valamilyen feladat, vagy utazás vár rám. Ha ott vagyok, nem félek attól, ami rám vár – mesélte Győzike, aki bár tisztában van vele, hogy el kellene engednie gyászát, egyelőre nem tudja ezt megtenni.

KAPCSOLÓDÓ
"Olvassátok el kérlek! Aláírtam a gyermekem halálos ítéletét. MIT TEHETTEM VOLNA? " - élet és halál között lebeg egy 6 hónapos csecsemő

Akkor fogom őt elengedni, ha Evelin, vagy Virág felveszik az esküvői ruhát és oltár elé állnak. Aznap kiviszem majd a sírjához a menyasszonyi csokrot és meghívom a lakodalomba. Aznap elengedem őt Istenhez

– mondta Gáspár Győző, aki most abban reménykedhet, hogy Virág esküvője hozhat enyhülést lelki fájdalmára, hiszen Evelin kapcsolata viharos véget ért, míg a fiatalabb lányának jól alakul a magánélete.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!