Connect with us

Bűnügy

200-al küldte a halálba a milliomos csemete a 40 milliós kocsijával a 41 éves nőt..A magyarázatán a sokat látott Rendőrök is csak néztek

200-al küldte a halálba a milliomos csemete a 40 milliós kocsijával a 41 éves nőt..

A magyarázatán a sokat látott Rendőrök is csak néztek!

A 22 éves sofőr videóra vette, ahogyan 198 km/órával száguldozik az autópályán, majd elvesztette az irányítást járműve felett, és nekiütközött a színésznő autójának. Sem a magzat, sem az anyuka nem élte túl a halálos gyorshajtást, a színésznő egyik gyermeke és unokaöccse pedig kómába került.

A terhes színésznő családja összetört a hír hallatán

A 22 éves száguldozó nem csak az anyával, hanem a benne növekvő kisdeddel is végzett.

12 év börtönre ítélték azt a sofőrt, aki halálos baleset okozott idén májusban, melyben meghalt egy terhes brit színész – írja a TheSun.

A bíróság szerint a baleset azután történt, hogy Frankie Jules-Hough, a Hollyoaks nevű brit szappanoperából ismert színész egy defekt miatt a leállósávon állt meg a manchesteri M66-os autópályán. Az autóban két fia és unokaöccse tartózkodott.

Az elkövető egy Adil Iqbal nevű sofőr volt, aki vezetés közben éppen szelfivideót készített arról, hogy 198 km/órával száguldozik. A 22 éves sofőr több járművet is megelőzött, majd elvesztette az irányítást autója felett, nekicsapódott a szalagkorlátnak és végül becslések szerint 148 km/órával összeütközött Jules-Hough álló kocsijával.

A 38 éves nő 17 hetes terhes volt, a magzat pedig olyan súlyos agyi sérüléseket szenvedett, hogy a baleset helyszínén életét vesztette. Az anyuka két nappal később a kórházban szintén belehalt sérüléseibe.

Az egykori Hollyoaks-színésznő kilencéves fiát és négyéves unokaöccsét súlyos agysérülésekkel szállították kórházba, állapotuk bizonytalan, mindketten kómában vannak. A kétéves fia könnyebb sérüléseket szenvedett. A száguldozó sofőr elismerte tettét, a bíróság 12 év börtönbüntetésre ítélte.

Nyitókép: Pixabay

Continue Reading

Ajanlo

To Top