Connect with us

Életmód - Egészség

Múlt századi fényképen kapták lencsevégre a rejtélyes időutazót – Fotó – Te megtalálod?

Múlt századi fényképen kapták lencsevégre a rejtélyes időutazót – Fotó

Sokakat kétségbe ejtett a legújabb időutazós elmélet.

 

Egy 1940-es évekbeli strandfotó bizonyíthatja, hogy az időutazás valóságos lehet. A szóban forgó képen több száz brit látható, akik a tengerparton élvezik a nyarat, de egy látszólagos strandoló kitűnik a napozók közül, mintha egy másik korszakból származna…

időutazó, időutazás, Pixabay, illusztráció
Képünk illusztráció / Fotó: Pixabay

A képen családok pihennek a cornwalli homokban 1943 szeptemberében, akik között barna öltönyös férfi tűnik fel, aki állva nézi a kezében lévő tárgyat, amely egy modernkori okostelefonnak tűnik – ami messze nem volt még az 1940-es években.

A közösségi média felhasználói pedig vitába keveredtek azzal kapcsolatban, hogy mi lehet a férfi kezében. Egyesek a férfit “sms-időutazónak” becézték, miután a képen látszólag a mobilkészüléket görgette. Ezt a feltevést azonban mások nevetségesnek titulálták, mivel ragaszkodnak ahhoz, miszerint csak cigarettát sodort.
„Ööö… csak én gondolom így, vagy ez a fickó a telefonját ellenőrzi…..az 1940-es években?” – tette fel a nagy kérdést az egyik kommentelő.

„Jó fogás. Egyértelmű, hogy a férfi a felvételen egy időutazó turista, aki a mobilkészülékét ellenőrzi. Végre a bizonyíték, amire szükségünk volt, hogy az időutazás valódi” – tette hozzá egy másik.

Az elméletet azonban egy harmadik felhasználó megcáfolta, aki azt mondta: „Szerintem az a fickó éppen cigarettát sodor!”

Nem ez az első eset, hogy festményeken vagy régi fotókon keresik az időutazás elméletek hívői a bizonyítékot. Azonban eddig mindig sikerült észszerű magyarázatot találni a feltevésekre.

(VIA)

 

 

 

A cikk forrása: https://www.borsonline.hu/aktualis/2023/07/mult-szazadi-fenykep-kaptak-lencsevegre-rejtelyes-idoutazo-foto?utm_medium=social&utm_campaign=borsonline&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR1ErrtaGH0_YvaJdqxMI9vogYBIqs2clPltYOz4Fgl_8TL9gTIuT3Roz3k#Echobox=1688645969

Continue Reading

Ajanlo

To Top