Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

ÍGY KELL KÉSZÜLNI: Ekkortól fog tetőzni a harmadik hullám

Egy előrejelzési modell szerint az áldozatok napi számának folyamatos emelkedése mellett március 19-29-ig lesz a legrosszabb a helyzet Magyarországon, ebben az időszakban naponta 180-184-en halnak majd bele naponta a betegségbe (a csúcsot egészen pontosan március 22-23-án mutatja a grafikon).

A Washingtoni Egyetemen működő Egészségmérési és -értékelési Intézet (IHME) prognózisa szerint a görbe ezután ereszkedni kezd, de csak április 24-én csökken újra száz alá a halottak száma. Az előrejelzés szerint május 21-én már 25 ezer áldozata lesz a járványnak Magyarországon – írja az előrejelzést ismertető 24.hu.

KAPCSOLÓDÓ
GYÁSZ: Elragadta a halál magyarok kedvencét - Aki az egész gyerekkorunkat tette csodássá! NYUGODJÉK BÉKÉBEN!

A Bill és Melinda Gates Alapítvány támogatásával létrejött, egészségügyi trendek modellezésével foglalkozó kutatóintézet a járvány eddigi alakulását viszonylag helyesen jelezte előre, még ha a számok nem is mindig találták telibe a napi adatokat, és a trendfordulókban is előfordultak csúszások – emlékeztet a portál.

Noha az fertőzések számáról kevésbé lehetnek pontos adataink (hiszen a hivatalosan regisztrált esetszám korántsem nyújthat teljes képet), a modell ennek alakulását is próbálja megbecsülni. Ennek alapján az új megfertőződések száma már ezen a héten tetőzhet kb. 14400 napi új esettel.

KAPCSOLÓDÓ
Hatalmas a baj!Rettentő sokan haltak meg!1 perce jött az ijesztő adat! MA REGGELRE ISZONYATOS SZÁMÚ ÚJ FERTŐZÖTT LETT, más szomorú dolog is történt az éjjel! Mi történt???

Forrás: 24.hu

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!