Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

EXKLUZÍV: Előkerült egy videó a rendőri rajtaütésről Szájerék partiján

A Blikk birtokába került egy rövid telefonos videó, ami abban a brüsszeli, férfiak részvételével zajló “‘bulin” készült, amin Szájer József is részt vett, és ahonnan az ablakon át, egy ereszcsatorna segítségével menekült el, hogy aztán a rendőrök mégis elkapják. Sőt, a brüsszeli ügyészség közleménye szerint még kábítószert is találtak a táskájában.

A videón látható nyolc rendőr közül ketten fekete civil ruhát viseltek: egyikük a háttérből végig videózta az eseményeket, a másik (egyedüliként) a fején fülhallgatóval követte az intézkedést – ő diszkréten kaphatott utasításokat, nem tudni, kitől. A felvétel akkor ér véget, amikor az egyik rendőr erélyesen rászól a felvételt készítő partivendégre, hogy fejezze be a videózást.

KAPCSOLÓDÓ
Nők ezrei akarnak megverekedni Mészáros Lőrincért Várkonyi Andival

A rövid videót egy vendég készíthette, és azt a helyzetet mutatja, amikor már több rendőr is a lakásban van, és igazoltatják az “buli” résztvevőit, akiken a felvételkor már ruha van.

Szájer nem látható, minden bizonnyal ekkor már kimászhatott az ablakon. A rendőrök a házigazda elmondása szerint kopogtatás nélkül törtek be a lakásba. A videón legalább hat rendőr tűnik fel, egyikük az egyik vendég adatait diktálja a telefonba. Egy másik rendőr pedig keményen rászól a kamerázóra, hogy fejezze be a filmezést, itt és ezért is ér véget hamar a felvétel.

KAPCSOLÓDÓ
Falusiak, vidékiek figyelem! Most érkezett a nagy hír! Újabb lazításokat vezet be a kormány, ez téged is érint!!!

Az orgia házigazdája, az ellentmondásos nyilatkozatokat tevő David Manzheley panaszt tett egyébként a rendőri intézkedés miatt.

forrás

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!