Connect with us

Balesetek

TRAGÉDIA: Lezuhant a magyar sztárpolitikus repülőgépe, azonnal meghalt! 🖤

Egy szomorú és váratlan repülőgép-baleset történt Magyarországon, amelyben egy dúsgazdag politikus-üzletember életét vesztette.

Az AcNews beszámolója szerint a baleset Martonvásár és Ráckeresztúr közötti mezőgazdasági területen történt, ahol a repülőgép lezuhant.

A hírek szerint a politikus nem egyedül volt a gép fedélzetén; egy utas is vele tartózkodott, aki szintén életét vesztette a tragédiában. A jelentések alapján a politikus éppen műrepülő gyakorlatokat végzett, amikor az egyik műrepülő figura nem sikerült, és ez okozta a tragikus balesetet.

A gép, amely a balesetben érintett volt, korábban a világhírű műrepülő, Besenyei Péter tulajdonában állt. Besenyei azonban a balesetről kérdezve nem kívánta megerősíteni, sem cáfolni az eseményeket, csupán annyit mondott: “Sejtem, hogy miért hívott, de nem tudok semmit mondani. Nagyon sajnálom…”

A Magyar Honvédség szerint a tragédia körülbelül 10 óra körül történt, és az MH légi kutató-mentő szolgálata is részt vett a kisrepülőgép keresésében. A helyszínre érkezett mentőhelikopter, de sajnálatos módon a pilóta életét már nem lehetett megmenteni.

A rendőrség tovább vizsgálja a baleset körülményeit, hogy tisztázzák a pontos okokat és körülményeket. Ez a tragikus esemény ismét felhívja a figyelmet a műrepülés veszélyeire és a szükséges biztonsági intézkedésekre.

Az eredeti cikk az AcNews.hu oldalon érhető el, amely részletesen tárgyalja a balesetet és annak körülményeit.

Forrás: AcNews.hu

Continue Reading

Ajanlo

To Top