Connect with us

Egyéb

Magyar Péter ismét bombát dobott Varga Juditra: kitálalt miért mondott le VALÓJÁBAN az igazságügyi miniszter

Botrány és magánéleti titkok a közéletben

Néhány hónappal ezelőtt egy tévesen aláírt kegyelmi döntés rázta meg az egész közéletet. A hiba következményeként Novák Katalin köztársasági elnökasszony lemondott, majd nem sokkal később Varga Judit igazságügyi miniszter is távozott posztjáról. Az események során Varga Judit volt férje, Magyar Péter úgy döntött, hogy a politikai porondra lép, és az emberek felháborodását felhasználva indít politikai karriert. Ebben a forgatagban vált hirtelen mindenki számára ismertté és botrányhőssé.

Magyar Péter volt felesége, Varga Judit kapcsolatáról is nyilatkozott, amikor egy televíziós műsorban beszélt azokról a nehézségekről, amelyeket 16 éven át kellett elviselnie házasságuk alatt*.

Az emberek véleménye megosztott a történtek kapcsán: sokan részvétüket fejezik ki Varga Judit iránt, hiszve, hogy ő kapcsolati erőszak áldozata volt, míg mások Magyar Péter szenvedélyes és vehemens stílusát dicsérik. Ami egy magánkapcsolatban hátrány, az a politikai életben előnynek bizonyulhat.

Magyar Péter korábban tett ígéretéhez híven nyilvánosságra hozott egy hangfelvételt, amelyet otthonukban rögzített, de ezen túlmenően további titkokat is felfedett volt feleségéről.

Novák Katalin egyik barátnője állítása alapján, amit szintén a Promotions.hu számolt be, Varga Judit lemondásának valódi oka egy új kapcsolat volt Windisch Lászlóval, az Állami Számvevőszék elnökével, amely összeférhetetlenséget okozott volna.

Mindezek ellenére, Magyar Péter magánélete is rendeződött, hiszen Vogel Evelinnel állítása szerint kivételes kapcsolatban él, így kérdéses, hogy miért kellene volt felesége magánéletét firtatnia.

forrás

Continue Reading

Ajanlo

To Top