Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

A Barcelona máris elszúrta: Bukarestbe indulnak játszani a Fradi ellen – Annyira kínos!

Nem akármilyen bakit követett el a FC Barcelona hivatalos facebook oldala. Nyilván rövidesen javítani fogják, ezért megörökítettük, hogy ők úgy tudják, Bukarestben lesz a szerdai BL-meccsük a Ferencváros ellen.

Azt, hogy ha egy amerikai, szellemi vetélkedőkön korábban összekeverték a magyar és a román fővárost, még megbocsájtható bakinak számított. De hogy egy európai topcsapat, ahol ráadásul számos magyar futballista is megfordult, ne tudja azt, hogy Magyarország fővárosa nem Bukarest, hanem Budapest, azért az már szánalmas.

KAPCSOLÓDÓ
Szomorú hírt kaptunk! Sajnos ő már nincs közöttünk,szervezete vasárnap adta fel a harcot. Gyászol VV Dani : nagyon megviselte az újabb szörnyű tragédia!

A Barcelona hivatalos facebook oldala kicsit elnézte a dolgokat. / Fotó: Facebook A Barcelona hivatalos facebook oldala kicsit elnézte a dolgokat. / Fotó: Facebook

A Barcelona a szerdai meccset felvezetendő, arról írt, hogyan tudják majd követni a drukkerek a szerdai találkozót. Az első mondatba óriási hiba csúszott. Budapest helyett Bukarestet írtak.

Ha úgy nézzük, talán nem is baj, ha oda mennek. A Fradi legalább játék nélkül kapna ajándékba három pontot.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!