MI TÖRTÉNT? NAGY A BAJ? Szirénázó mentő vitte el Liptai Claudia férjét

Liptai Claudia pár héttel ezelőtt, egy videóban jelentette be, hogy ő is elkapta a koronavírust. Egy ideig nem voltak tünetei, és szerencsére később csak enyhe problémái voltak. Emiatt le kellett leplezni az Álarcos énekesben, ahol övé volt a Röfi jelmez. A színésznő azóta jól van, újra forgat, ám két héttel ezelőtt sokkoló dolog történt vele: a férje rosszul volt, majd szirénázó mentő vitte az intenzív osztályra.

Hosszú idő óta ez a kedvenc képem. Miért? Most, hogy már túl vagyunk a nehezén elmesélem 1 hónapos kálváriánkat. Amikor…

Közzétette: Liptai Claudia – 2020. október 15., csütörtök

„(…)Egy darabig úgy tűnt Ádám nem kapta el, aztán a karanténunk végén tesztet csináltatott, ami pozitív lett. Már az elején látszott, hogy ugyanaz a vírus rá teljesen más hatással van. Nagyon köhögött, a többi tünet mellett. Várta türelmesen, ahogy a protokollban meg van írva, hogy majd enyhülnek a tünetek. Nagyjából a köhögést kivéve minden eltűnt az ötödik napon. A köhögés nem csillapodott, én pedig egyre inkább éreztem, itt valami nincs rendjén. Már majdnem letelt az ő karanténja, amikor rosszabbra fordult az állapota. Felszökött a láza és nagyon elesett lett. Azonnal hívtam az orvost aki szinte rám kiabált, hogy nyomban hívjak mentőt. Soha nem felejtem el a pillanatot amikor én elindultam egyedül a kisfiamért az óvodába, a férjemet pedig egy szirénázó mentő vitte el ugyanazon az úton. Néhány óra múlva hívott Ádám – aki eddigre már beszélni is alig tudott –, hogy nagy kiterjedésű tüdőgyulladása van, és átviszik majd az intenzív részlegre. Biztos ismeritek azt az érzést, amikor kirántják a szőnyeget a lábatok alól…” – írja a közösségi oldalán Liptai Claudia, aki megnyugtatta a követőit, hogy már minden rendben, egyben megköszönte a barátainak, hogy sokat segítettek a családján az elmúlt időszakban.

betöltés...