Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Közellenség lett az Exatlon döntőse: Pap Dorcit patkánynak tartják

Gyalázó, fenyegető és rágalmazó üzenetekkel bombázzák az Exatlon második helyezettjét. Pap Dorcit, sőt családját is megviseli, hogy tizennyolc évesen „közellenség” lett.

Pap Dorka közel öt hónapon keresztül a Kihívók csapatának tagjaként élt kint a Dominikai Köztársaságban. Tizennyolc évesen, nagyot álmodva, mindenét az Exatlonra tette fel.

„Az utolsó középiskolai félévemet jövőre végzem el, így az érettségim egy évet tolódik az Exatlon miatt. A szeretteim bizalommal engedtek el, hisz ilyen lehetőség ritkán adódik az ember életében„ – meséli a Borsnak Dorci, aki szép reményekkel vágott bele a küzdelembe: azt tervezte, hogy az Exatlon nyereményéből finanszírozza majd a tanulmányait. Most azonban minden álma romba dőlt, ráadásul hazatérve azt is tapasztalnia kellett, hogy rengeteg néző ellenszenvét „kivívta”. Ahogy telt az idő, egyre több konfliktusba keveredett, s anélkül, hogy tudott volna róla, a dominikai csapat fekete báránya lett. Itthon aztán egyszerre zúdult rá a nézők ellenszenve: rengeteg gyalázó üzenetet kap, sőt súlyos fenyegetéseket is.

Fotó: TV2

„Aki meg akarja verni Dorcit, amikor hazajön, az like-olja ezt a kommentet. Kíváncsi vagyok, hányan vagyunk” – írta az egyik néző, akinek felhívására nem kevesebb, mint harminc jelentkező akadt. Más kutyának nevezte, és olyan is akadt, aki patkánynak titulálta.

Fotó: TV2

„Sokkoltak ezek a kommentek, amikor visszakaptam a telefonom. Az emberek két órát láttak belőlünk naponta, de én éltem meg az egész műsort huszonnégy órában, és tudom, hogy a lelkiismeretem tiszta” – jelenti ki magabiztosan Dorci, aki az elmúlt két hétben próbálta kizárni életéből a bántó üzeneteket, családját azonban továbbra is megviselik a történtek. „Anyuékat még rosszabbul érintik, mint engem. A nővéremet én vigasztalom, hogy nincsen semmi baj. Nem is tudom, honnan merítem ezt az erőt, de nem akarom, hogy mások lehúzzanak. Sokat kaptam az Exatlontól, nem hagyom, hogy ezt elvegyék tőlem„

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!