Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Késsel fenyegeti Majkát, Gáspár Lacinak az édesanyját szidja – Ruszó Tibi nevében küld gyalázkodó üzeneteket egy csaló

Balogújfalu — Kellemetlen helyzetbe került Ruszó Tibi (16), valaki egy olyan oldalt üzemeltet, amelyen a nevében többek közt zenésztársait ócsárló írások jelennek meg. A 2019-es X-Faktor győztese megpróbálta eltüntetni az oldalt, ám eddig nem járt sikerrel.

– A menedzseremmel vettük észre hónapokkal ezelőtt, illetve utána több rajongó is jelezte, akkor még hivatalos oldalamként tűnt fel. Megkerestük az oldal gazdáját és mondtuk, hogy ez így nem jó, ekkor módosította a nevét Ruszó Tibor Hivatalos Fanpage Oldalra – kezdte Tibi, akinek nevében igen bántó és megalázó valótlanságokat ír és tesz valaki.

– Az egyik, ami nagyon felbosszantott, hogy kevésbé ismert előadóktól pénzt kért, hogy erre az oldalra kitegye őket, így szerezve nekik rajongókat. Az utóbbi napokban pedig olyan posztokat tettek ki, amelyek zenészkollégákat és ismerősöket gyaláznak, például Gáspár Lacinak is trágárságot üzent, akinek nagyon hálás vagyok és nem kívánnék neki rosszat. Volt egy olyan poszt is, amelyben Majkának írja, hogy „pillangókéssel lesz kiszúrva a kocsijának a kereke”. Ezt mind egy olyan oldal „nevében”, amelyen az én nevem szerepel – mondta Tibi. Szerencsére rajongói egyből tudták, hogy valami nem stimmel, s nem lehet, hogy kedvencük ilyen posztokat oszt meg.

– A privát oldalamról, az igazi, hivatalos rajongói oldalamról is jelentve lett, a menedzsment és a Gold Record kiadó munkatársai is jelentették. A rajongóimat is kértem, hogy segítsenek ebben, de egyelőre nem jártunk sikerrel. Remélem, hogy ez nem lesz kihatással a fellépéseimre – tette hozzá bizakodva az énekes.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!