Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

1 perce érkezett! Nagyon megszívhatja aki nincs beoltva – az új korlátozások nem fognak vonatkozni az oltottakra – RÉSZLETEK:

A negyedik hullám miatt visszatérhetnek a korlátozások, de ezek elsősorban az oltatlanokra vonatkozhatnak majd – mondta a Semmelweis Egyetem rektora hétfőn a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Nehéz idők jönnek azokra, akik elutasították az oltást.

Az oltatlanok természetesen jóval nagyobb veszélynek vannak kitéve […] huszonötször valószínűbb, hogy bekerül egy oltatlan egy kórházba, huszonötször nagyobb a valószínűsége, hogy meghal koronavírus-fertőzésben

– mondta Merkely Béla, aki az adásban megismételte azt a kijelentését is, miszerint a negyedik hullám sokáig elhúzódhat.

KAPCSOLÓDÓ
Mély fájdalommal tudatjuk a rajongókkal, hogy Kandech Evelin a Megasztár angyaltorkú énekese 37 évesen tragikus körülmények között életét vesztette - Az egész Magyar zenei világ gyászolja - Nyugodj Békében!

Az orvosprofesszor azt is jelezte, hogy az oltatlanok abban sem reménykedhetnek, hogy a nyájimmunitás megvédi őket, hiszen a koronavírus folyamatosan mutálódik,

a delta-variáns esetében egy ember átlagosan nyolcat fertőzhet meg,

míg az első, Vuhanból elindult vírus esetében ez a szám 2,5 volt – hívta fel a figyelmet.

A szakértő szerint harmadik oltásra elsősorban a 60 év felettieknek vagy a legyengült immunrendszerű embereknek lehet szükségük. Merkely Béla azt javasolta, hogy a második vakcina után négy hónappal kérjék a harmadik oltást az érintettek.

KAPCSOLÓDÓ
Itt a forint vége? Már jövőre jöhet az EURO bevezetése Magyarországon? Megszólalt a Magyar Nemzeti Bank! ERRE SENKI NEM SZÁMÍTOTT:

forrás

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!