Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Futótűzként terjed egy szombathelyi évzáró videója a neten – VIDEÓ

Rendhagyó évzáró részesei lehettek a szombathelyi NYME Bolyai János Gyakorló Általános Iskola diákjai. Az iskola igazgatója ugyanis szakított a hagyományokkal, így az esemény nemhogy nem volt unalmas, hanem szó szerint buli lett a végére.

Az ugye mindenkinek megvan, ahogy a tanév utolsó napján, amikor már amúgy is mindenkinek elege van a suliból, fiúk és lányok állnak a hőségben az udvaron, vagy épp rossz idő esetén a levegőtlen tornateremben (nem tudni melyik a rosszabb), végeláthatatlan, unalmas beszédeket, verseket és az énekkart hallgatva, jutalomkönyvek és dicséretek kiosztása közepette már mindenki bárhol lenne, csak ahol épp van, ott nem. Igen, ez egy átlagos évzáró… írja a ifipress.hu

KAPCSOLÓDÓ
Házasodna a gazda: Bogi az első randin úgy döntött, míg Gergő gazda vezet, ő kényeztetni fogja

Vagy legalábbis eddig ez volt, mostantól pedig remélhetőleg más lesz, mondjuk valami olyasmi, ami Szombathelyen történt. A Nyugat.hu internetes lap számolt be először a NYME Bolyai János Gyakorló Általános Iskola évzárójáról, amelyről a portál videót is készített, ennek köszönhetően mára már 29 ezren látták, hogy buli is lehet egy évzáró.
https://www.minden-egyben.com/hirek/futotuzkent-terjed-egy-szombathelyi-2

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!