Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

TRAGÉDIA: Összetört a gyásztól Aranyosi Péter – Elvesztették down-szindrómás gyereküket

Budapest — Nem bővülhetett a családjuk, de boldogan élnek két egészséges gyermekükkel.

Soha nem hallott családi drámáról vallott Aranyosi Péter. A népszerű humorista és neje, Krisztina két fiukat nevelik közösen, de rögös út vezetett a boldogságig. A pár többször próbálkozott a családbővítéssel, ám két, meg nem született gyermeket is meg kellett gyászolniuk. Végül orvosi tanácsra le kellett mondaniuk arról, hogy tovább gyarapodjon a família.

– Már régi emlékek ezek, de a döbbenetre és a fájdalomra pontosan emlékszem, amit éreztünk – mondta a Blikknek Aranyosi, aki először a Life TV Bréking című műsorában árulta el, hogy második magzatuk Down-szindrómás volt, és végül meg sem született.

– Nekünk is volt egy vetélés, pontosabban egy Down-kóros gyerek volt, akit ki kellett venni az asszonyból húszhetesen, ő már egy ember volt – mondta a péntek esti adásban, amelyben az abortuszról beszélgettek a meghívott vendégekkel.

KAPCSOLÓDÓ
Kiszivárgott Orbán Viktor beszéde az országot fenyegető veszélyekről

Lapunknak pedig elmesélte, hogy borzasztó nehéz volt a gyászt elviselni, de feleségével nem adták fel a reményt, mindig is nagy családról álmodtak, sok gyerekkel. Első fiuk születésénél minden rendben is volt, a világ legboldogabb párja voltak, amikor Peti világra jött, teljesen egészségesen. Bátran vágtak bele a következő babaprojektbe, hiszen kislányt is szerettek volna. Ám ekkor jöttek a komplikációk.

– A Down-szindrómás baba után volt még egy vetélése a páromnak. Aztán született a kisebbik fiunk, Tomika, ami ugyancsak nem volt egyszerű történet. Már az kész csodának számított a műtét után, hogy Kriszta terhes lett. A vizsgálaton pedig a doki azt mondta, nincs szívhang, kap gyógyszereket, következő héten menjünk vissza, megbeszéljük az időpontot kaparásra. Egész hétvégén sírás, dráma, majd visszamentünk. Mondta, hogy azért mégis csak ránéz még egyszer: „Hoppácska, mozog.” Egyik percben sírtunk, a másikban nevettünk – emlékezett vissza a történtekre Aranyosi Péter.

KAPCSOLÓDÓ
Nyugdíjas olvasónknak nincs bankkártyája, és meglepte, hogy nem fizethet mindenhol készpénzzel

Taxival mentek haza a rendelőből, Krisztina veszélyeztetett kismamaként onnantól kezdve nyolc hónapon keresztül fel sem kelhetett az ágyból, a férje látta el mindenben.

– Végig aggódtunk, megmarad-e, aztán egészségesen jött a világra Tomika. Különös, mert egy igazán életrevaló gyerek, abszolút lusta, de jó eszű, és egészen speciális humora van – mesélte kisebbik fiáról a népszerű humorista, aki elárulta, harmadik babát is szerettek volna a nejével, ám erre már nem volt lehetőségük. – A sok műtét és heg miatt nem lehetett, pedig mindig szerettem volna egy lányt. Na, de majd jönnek az unokák!

forrás

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!