Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

MOST ÉRKEZETT: Meghalt Szilágyi István özvegye, Jolika néni

Ma reggel elhunyt Szilágyi István özvegye, Humenyánszky Jolán – közölte közösségi oldalán a szobrászművész segítője.

Mint ahogyan arról korábban  beszámoltunk Jolika néni otthona tavaly vált lakhatatlanná, a szobrászművész ezt követően költözött a testvéréhez Ózdra, majd nem sokkal később kórházba került. Mint akkor megírtuk sajnos, az állapota nem javult, gyenge volt és étvágya sem volt. Tüdődaganata pedig nem volt sem operálható sem kezelhető, folyamatos ellátásra szorult, ezért nem volt opció, hogy egyedül maradjon, így került akkor a testvéréhez. Jolika néni sorsa kapcsán szó volt róla, hogy szeretetotthonba költözik, ám január végén visszaszállították Budapestre, egy fővárosi kórházban kezelték.

KAPCSOLÓDÓ
Túl későn hívta a mentőket a koronavírusban elhunyt 23 éves kiskunhalasi világbajnok

A Blikk úgy tudja Jolika néni egy budapesti kórházban hunyt el ma reggel.

Lapunk egyébként december végén számolt be róla, hogy a tragikus sorsú színész, Szilágyi István – akivel a gyanús szerint a saját fia végzett – özvegye nagyon beteg. Mint akkor megírtuk Jolika néni tüdején rosszindulatú daganatot találtak. Az özvegy utolsó hónapjai egyáltalán nem voltak könnyűek, hiszen az otthona lakhatatlanná vált, ráadásul a házon hatalmas hitel is volt. Még utoljára szerette volna látni a fiát Jolika néni január elején utolsó kívánságaként annyit kért, hogy szeretne még egyszer utoljára találkozni a fiával.

Az özvegy akkor ezt nyilatkozta a Ripostnak: “Nagyon örülnék, ha találkozhatnék a fiammal. Tudom, hogy óriási bűnt követett el, de nem tudok mit tenni, mégiscsak a gyermekem, a vérem… Remélem, kérvényezhetjük a találkozót, és ha megkapjuk a szükséges engedélyeket, hosszú hónapok után végre újra láthatom Pétert!”

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!