Connect with us

Hétköznapok

Itt a vége : Szellő István és Erős Antónia távozik a csatorna székházából!

Még 2021-ben jött létre egy hosszútávú bérleti megállapodás a WING és az RTL Services Kft., a Magyar RTL Televízió Zrt. szolgáltatási ágazata között, ami az újraéledő Liget Center és Liget Auditórium irodakomplexumának közel kilencezer négyzetméteres területét érintette. Ez azt eredményezi, hogy az RTL részben áthelyezi tevékenységét, és a jövőben két helyszínről fogja szervezni műsorainak gyártását.

Meglepő információ került nyilvánosságra, miszerint Szellő István és Erős Antónia is távoznak az RTL központjából, amely a XXII. kerület Nagytétényi úti Media Center Campona épületében helyezkedik el. A hír valójában senkit sem ért váratlanul, mivel a médiacég már három évvel ezelőtt bejelentette, hogy 2024-től néhány személy és produkció nem az RTL székházában fog zajlani, és ez alól a Híradó sem kivétel.

A Naphire.hu egyik munkatársa nemrégiben felfedezett egy óriásplakátot az épület falán, melyen ez állt: „RTL – ÚJ SZÍNT HOZUNK A LIGETBE”. A médium ezután felvette a kapcsolatot az RTL Magyarország kommunikációs vezetőjével, Demeter Dorottyával, aki megerősítette, hogy az RTL valóban terjeszkedik, de csak részben költözik a Városligetbe. Demeter elmondása szerint az RTL a jövőben két helyszínen fog működni: az egyik az újonnan kialakított RTL Liget a városligeti zöldövezetben, míg a másik továbbra is a Nagytétényi úti RTL Stúdiók lesz.

Demeter Dorottya kiegészítette, hogy az RTL üzleti és hírszerkesztőségi egységei, beleértve a stúdiókat is, az RTL Ligetbe fognak átköltözni, míg a szórakoztató műsorok továbbra is az RTL Stúdiók helyszínén lesznek gyártva. Ez azt jelenti, hogy a Híradó készítése is a Városligetbe helyeződik át, tehát Szellő István és Erős Antónia is ott fogják folytatni munkájukat a nyár folyamán.

A naphire cikke nyomán.
Kiemelt kép: RTL

Continue Reading

Ajanlo

To Top