Connect with us

Egyéb

Gyámság alá akarja vonni feleségét a népszerű műsorvezető

Gyámság alá akarja vonni feleségét a népszerű műsorvezető

Sajnos nincs más megoldás…

Jay Leno a bíróságtól kérte a teljes gondnokságot felesége, Mavis pénzügyei felett.

A TMZ jelentése szerint Jay Leno múlt pénteken nyújtotta be a dokumentumokat a bíróságra, amelyekben azt kérti, hogy felesége vagyonkezelője lehessen.

Egy bennfentes forrás elmondta, hogy Mavis Alzheimer-kórban szenved, amely már súlyos kihatással van a memóriájára és egyéb mentális funkcióira.

A népszerű műsorvezető még nem reagált a történtekre.

A 73 éves Jay és a 77 éves Mavis több mint négy évtizede házasok, 1980-ban kötötték össze az életüket. A komikus egy 2023-as interjúban mesélt arról, hogy szerinte mi a jó és hosszan tartó házasság titka.

„Azt vallom, hogy a lelkiismeretedet kell feleségül venni. Menj hozzá ahhoz az emberhez, aki szeretnél lenni, aki kedves, és akinek bár van hibája, a te szemedben azok akkor sem számítanak annak. Nekem ez vált be, és a számomra tökéletes embernek tettem fogadalmat.”

2022 novemberében a hobbi-autógyűjtő műsorvezetőt súlyos égési sérülésekkel az arcán szállították kórházba, miután megégett egy benzintűzben. Leno három hónappal később motorbalesetet szenvedett, amelynek következtében eltört a kulcscsontja, két bordája és a két térdkalácsa.

Continue Reading

Ajanlo

To Top