Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

„A videón a bizonyíték, Andi gratulált és én is viszont” – Tóth Andi védelmére kelt Szabó Ádám, így osztott ki mindenkit

Szabó Ádám is megszólalt a Sztárban sztár döntőjében történtekkel kapcsolatban, megvédve Tóth Andit.

Ahogy a Blikk megírta, Tóth Andi szó szerint közellenséggé vált a kommentelők szemében, mivel többen is azt állították, Andi nem gratulált Ádámnak a győzelemhez. A nyertes pillanatról egyébként egy videó is felkerült, amin látszódik, hogy Andi kezet fogott Ádámmal. Ugyan a képet kitakarták egy időre, de még így is látható pár pillanat a gratulációból.Bár Ádám a döntő után is azt mondta a Blikknek, hogy Andi megtapsolta és gratulált neki, de ezt a kommentelők nem igazán akarták elhinni. Ádám most az Instagram-oldalán kelt az énekesnő védelmébe, illetve egy videót is megosztott, amit a nézőtérről vettek fel. A felvétel megnézése után pedig már semmiféle kétséget nem hagyhat az, hogy Andi gratulált-e neki vagy sem.

Még mielőtt bármilyen összefoglalót és köszönetnyilvánítást írnék Nektek, ezt a videót – kérlek – nézzétek meg! Akinek nem inge, ne vegye magára, de légyszi ne bántsunk senkit amiatt, hogy gratuláltunk-e egymásnak, vagy sem! A videón a bizonyíték, Andi gratulált és én is viszont gratuláltam neki, szerintem minden a helyén volt és fair volt!” – írta a videóhoz Ádám.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ádám Szabó (@szaboadamofficial) által megosztott bejegyzés, Nov 9., 2020, időpont: 12:53 (PST időzóna szerint)

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!