Connect with us

Egyéb

Újra házasodik Galambos Lajos – Börtönből az esküvőre megy!

Újra házasodik Galambos Lajos

Amit elárultak.

Itt a fordulat Galambos Lajoséknál!

Bár Galambos Lajos és Boglárka már két évvel ezelőtt, több mint két évtizedes házasság után hivatalosan is különváltak, és már a jogi eljárás előtt is hosszú ideje külön éltek, úgy hírlik, Boglárka mégsem tudott új életet kezdeni.

Azt beszélik, mélyen megrendíti őt, amikor azt hallja, hogy három gyermekük apja alig fogyaszt ételt, és folyamatosan veszít súlyából a börtön falai között. – Annak ellenére, hogy már elváltak, Boglárka képtelen más férfi felé nyitni, és nem leli a boldogságot. Lehetséges, hogy amikor véget ér ez a rémálom, és Lajos szabadul a börtönből, ismét egymásra találnak – nyilatkozta korábban egy családi ismerős a sajtónak.

Ezzel kapcsolatban a Star magazin megkereste Gazsi Gizit, a hírességek jósnőjét, hogy mondja el, mit jósolnak a kártyák, van-e esély arra, hogy Lajcsinak és volt feleségének még lehet közös jövője. „Valóban látok rá esélyt, hogy újra kibéküljenek, annyira, hogy…

a kártyák szerint újra összeházasodnak majd, és a – gyerekeik legnagyobb örömére – mégis együtt élik le az életük hátralévő részét.

Lajcsi közelgő szabadulása után újra beköltözik az életükbe a boldogság és az állandóság, ráadásul anyagiak tekintetében is fellendülést mutatnak a lapok. Csak arra kell figyelni, hogy Lajcsi egészsége rendben legyen”

– mondta Gizi.

Leesett a rajongók álla – Ő volt Galambos Lajos első felesége – Ilyen gyönyörű bomba menyasszony volt

Ezzel az asszonnyal élt együtt 1999-ben Galambos Lajos, alias Lagzi Lajcsi. Gréti és mostani felesége, Boglárka akár testvérek is lehetnének!

A

Blikk

egy korábbi cikke szerint Galambos első felesége, a válás után a férfi egyik barátja oldalán talált rá a boldogságra. Boglárka és a zenész között lassan bontakozott ki a szerelem. Három gyerekük született, és nagy boldogságban élték meg a szakmai, valamint magánéleti sikereket. Egészen 2015-ig, amikor is a zenész 125 napra börtönbe került. Galambos Lajos peréről később írunk részletesen, ám az idekívánkozik, hogy a bírósági hercehurca hosszú folyamat, valamint az, hogy a neje a csendet, a békét igényelte, a férfi pedig mondhatni kergeti a rivaldafényt, azt igencsak megsínylette a kapcsolatuk.

Galambos Lajos feleségével és gyerekeivel, nagylánya, Bogi festményeinek kiállításán (Fotó: Nagy Zoltán / smagpix)

„Nem tagadom, a bírósági ügyem igencsak megsínylette a házasságunkat Bogival, úgy is fogalmazhatnék, hogy ráment a kapcsolatunk. Nem tolerálja az ezzel kapcsolatos nyilatkozataimat, úgy érzi, hogy kiteregetem a magánéletünket, csakhogy én mindig is a nyilvánosság kereszttüzében éltem. Ez nem a meghurcoltatásomtól fogva van így, hanem évtizedek óta” – mondta házasságáról Galambos 2019-ben a Bors

nak.

Amire a legtöbben keresnek: Lagzi Lajcsi/Galambos Lajos lánya

Galambos Lajosnak és Boglárkának három gyereke van. A legidősebb Boglárka, aki 1998-ban született, őt követte Lajos 2000-ben, és István 2001-ben. A zenész gyermekeit többször is láthattuk, például korábbi Story-gálákon, ám mind közül Bogival foglalkozik a legtöbbet a sajtó.

2018-ban például azzal került be a hírekbe, hogy saját ruhákat és cipőket tervez, pár hónappal később pedig azért írtak róla, mert többször bulizott együtt a szinglivé vált Hajdú Petivel, aki egyébként a család barátja. Hogy mi a helyzet az öccseivel? Nos, egy korábbi interjúban Galambos elmondta, hogy Lala fia pénzügyi területen dolgozik, és elhatárolódik a szerepléstől, ám István sokkal nyitottabb a szereplésre, de alapvetően az ügyvédi pálya érdekli.

„Nyilván elsősorban az én ügyem sarkallja a jogi pályára, szeretne engem védeni. De nagyon remélem, hogy mire ő elvégzi a jogi egyetemet, addigra az én ügyem már tisztázódik” – mondta a Bors

nak Galambos.

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/ujra-hazasodik-galambos-lajos/2

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top