Connect with us

Egyéb

A felismerhetetlenségig átalakítottam édesanyám ezeréves konyháját, és a világ legboldogabbjává tettem🙏 Köszönök minden jó szót! – Így nézett ki előtte:

Édesanyámnak elege volt a régi konyhájából, így nem vesztegettem az időt, és a kezembe vettem a helyzetet! 😏💪 Senki nem hitte, hogy a nyomorult konyház felújíthatjuk senki segítsége nélkül, de nők vagyunk és mindent megtehetünk! 😇👏🤩Az előtte-utána fotókért lásd a cikket! 👇

Először is, anyánk konyhája legfeljebb 7 négyzetméter. A kezdeti állapota sok kívánnivalót hagyott maga után, de ez nem akadályozott meg abban, hogy azt csináljam, amit már elterveztem. A 60 éves anyám már belefáradt abba, hogy ilyen nyomorult helyen főz.

Utoljára 30 éve újították fel. Senki sem hitte, hogy egy ilyen nyomorult helyet kényelmes és lenyűgöző konyhává alakíthatunk. Az első feladat a régi tapéta eltávolítása és a régi csempék eltávolítása volt. Kék fugázót készítettem fehér csempére, és jól nézett ki.

 

A következő feladatom az volt, hogy falpanelekből konyhai szekrényeket készítettem. Sikerült három szekrényt készítenem, amelyek mindegyike 80 cm hosszú volt. Eredetileg fa deszkából építették a padlót, de én betonnal egyenlítettem ki, és a tetejére tettem linóleumot.

Az asztal és a székek is újak, és tökéletesen illeszkednek a stílusos és minimalista belső térhez. A végeredmény meglepetést okozott. Senki sem hitte el, hogy ez ugyanaz a konyha.

Continue Reading

Ajanlo

To Top