Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

MÁR CSAK NÉHÁNY NAP: Indul a Való Világ 10 | RÉSZLETEK >>>

Lassan véget ér a várakozás, a mindennapok újra értelmet és beszédtémát nyernek, mert jön a jubileumi, tizedik évadjához ért Való Világ: a valóságshow, mely hivatalosan a ValóVilág10 powered by Big Brother nevet viseli, november 14-én indul.

A 2002-ben elkezdődött Való Világ széria egy életre megváltoztatta a hazai televíziós színteret, és a remény, hogy valóságshow-hősként szerezzen hírnevet, azóta is honfitársaink tucatjait vonzzák a hasonló műsorok szereplőválogatásaira, általában az összesre, biztos ami biztos, de azért az igazi nagyvad, ahová ezek a fiatalok leginkább bekerülni vágynak, az mégis csak a Való Világ. Mert hiába tesz úgy a fél ország, hogy nem nézi, valahogy mégis összecsordogál a műsornak az a nézettségi első hely, és bizony, a témával kapcsolatos hírekre is tízezrek kattintanak naponta.

KAPCSOLÓDÓ
MOST ÉRKEZETT: Elkezdhetik oltani a 12 év feletti fiatalokat - EZT a VAKCINÁT kaphatják:

A Való Világ 10 hozza majd ugyanazt, amit az eddigiek: az ország válogatott botrányhőseit és fura figuráit, akik, ha jól keverik a lapjaikat a luxusbörtönben, megnyerhetik a 36 millió forintos főnyereményt. A műsor két házigazdája Nádai Anikó és Puskás Péter lesz, a show pedig BeleValóVilág címen kísérőműsort is kap, melyben Gáspár Győző beszéli ki a történteket 23 órától. A Való Világ 10 november 14-én szombaton 21 órakor indul, a szombati adások mindig ugyanekkor lesznek majd műsoron, míg a hétköznapi bejelentkezések 22 órakor kezdődnek majd, és minden epizód visszanézhető lesz az RTL Moston is.

KAPCSOLÓDÓ
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Sári anyukája, Zsédely Mária koronavírus miatt ma elhunyt..Sárika nagymamájáért az intenzíven küzdenek..

Kiemelt kép: RTL Klub

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!