Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Ággyal együtt kellett a bankba húznia a 100 éves édesanyját, mert a bank addig nem fizet míg nincs ott személyesen

Személyesen kellett megjelennie az ágyhoz kötött nőnek a bankfiókban.

A hatalmas forróságban, az ágyával együtt húzta lánya a bankba a százéves anyját, akinek nem akarta a bank kifizetni a nyugdíját, amennyiben nem jelenik meg személyesen a fiókjukban – írta az NDTV.

Az anya ágyhoz van kötve, de a bank vezetője a lányának azt mondta, hogy anélkül nem adják ki a pénzt, hogy nem jelenik meg személyesen.

Így a 60 éves lánya az ággyal együtt húzta az anyját a bankhoz az 1500 rúpiás, azaz 6000 forintos nyugdíjért a tikkasztó hőségben az indiai Orisza államban. Mindezt a koronavírus-járvány közepette, mikor Oriszában a fertőzöttek száma egyre csak nő, főleg a május végi Amphan ciklon óta.A központi kormány egy programon belül ajánlotta fel a koronavírus-járvány miatt április és június között a havi 500 rúpiás összeget a szegény nők megsegítése érdekében.

A körzeti elöljáró azonban tagadja, hogy így lett volna, azt mondja, hogy a nő még azelőtt cipelte oda az anyját, hogy a bankvezető meglátogatta volna otthonukban, meg is ígérte, de aznap már nem tudott kimenni hozzájuk.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!