Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Csodálatos hír jött: Van ok az örömre Bodrogi Gyuláéknál

Most derült ki! Hirdetés
Vasárnap Makón veheti át az önkormányzat elismerését a Hagymaházban Bodrogi Gyula. Idén ugyanis ő kapja a a Páger Antal- színészdíjat írja a life.hu.
Ezt minden esztendőben az a színész érdemli ki, aki a kuratórium döntése alapján a leghűségesebb Páger Antal szellemi örökségéhez, és játékára jellemző a págeri hitelesség és eszköztelenség. A díjat odaítélő zsűri – Hegedűs D. Géza, Kútvölgyi Erzsébet és Szalma Tamás színművészek, Réz András filmesztéta, valamint Gyarmathy Antal, Páger Antal unokája – úgy döntött, hogy idén Bodrogi Gyula veheti át az elismerést, Páger Antal legendás arany pecsétgyűrűjének pontos mását.
Forrás: life.hu

KAPCSOLÓDÓ
MOST ÉRKEZETT: Gyászol a világ! Meghalt Fülöp herceg, II. Erzsébet királynő férje

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

Vasárnap Makón veheti át az önkormányzat elismerését a Hagymaházban Bodrogi Gyula. Idén ugyanis ő kapja a a Páger Antal- színészdíjat írja a life.hu. Ezt minden esztendőben az a színész érdemli ki, aki a kuratórium döntése alapján a leghűségesebb Páger Antal szellemi örökségéhez, és játékára jellemző a págeri hitelesség és eszköztelenség. A díjat odaítélő zsűri – Hegedűs D. Géza, Kútvölgyi Erzsébet és Szalma Tamás színművészek, Réz András filmesztéta, valamint Gyarmathy Antal, Páger Antal unokája – úgy döntött, hogy idén Bodrogi Gyula veheti át az elismerést, Páger Antal legendás arany pecsétgyűrűjének pontos mását. Forrás: life.hu

KAPCSOLÓDÓ
Túl későn hívta a mentőket a koronavírusban elhunyt 23 éves kiskunhalasi világbajnok
Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!