Connect with us

Egyéb

Ma édesanyámnak balesete volt Püspökladány mellett.Az életéért küzdő mentőhelikoptereseknek üzennék

Ma édesanyámnak balesete volt Püspökladány mellett.Az életéért küzdő mentőhelikoptereseknek üzennék

Egy Püspökladány mellett történt balesetben súlyosan megsérült nőnek segített egy arra közlekedő férfi.

A rendőrségre kedden délután érkezett bejelentés arról, hogy a 4212-es számú úton, Püspökladány mellett egy Toyota megcsúszott és egy vízzel teli árokba borult.

[

]

A balesetet látva egy arra közlekedő kocsi megállt, a sofőr a bajba jutott nő segítségére sietett és kiemelte a Toyotából az eszméletlen járművezetőt.

A férfi azonnal megkezdte a nő újraélesztését, amit a mentőszolgálat munkatársainak kiérkezéséig folytatott. A 28 éves nő állapotát a mentőápolók stabilizálták, majd kórházba vitték. A baleset körülményeit a Püspökladányi Rendőrkapitányság vizsgálja – írja a police.hu.

A mentőhelikopterben utazók, erőt, és fáradtságot nem ismerve közel egy órán át alkalmazták a szívmasszázst, és küzdöttek édesanyám életéért, amiért hálás vagyok, és sosem feledem nekik. Más esetben már az áldozatot halottnak nyilvánítják, főleg, ha elfáradt a mentős, és nincs váltás. De a szerencse, vagy az életmentők ereje, életben tartotta anyut. Köszönöm Önöknek, és remélem, hogy sok ember elolvassa ezt a történetet, és legközelebb ha egy mentőst lát, eszébe jut, hogy mekkora hősök ezek az emberek! Ha megkérhetlek, megosztanád? Biztos jól esne a mentősöknek, ha eljutna hozzájuk is ez a cikk..

A cikk forrása: https://www.minden-egyben.com/hirek/ma-edesanyamnak-balesete-volt-puspokladany?fbclid=IwAR1QX2wjnhZaihl2vWDkN-sdNfbMi4ToE4WGzuZ5fScNlyZx_tge5YbFjXs

Continue Reading

Ajanlo

To Top