Connect with us

Sztársztorik

Csak egy csókot kapott és meghalt! Összeesett és meghalt a fiatal lány, miután barátja megcsókolta… ez volt a szájában

Csak egy csókot kapott és meghalt! Összeesett és meghalt a fiatal lány, miután barátja megcsókolta… ez volt a szájában

A fiatal lány képe

Myriam Ducré-Lemay csak 20 éves volt, amikor 2012 októberében meghalt egy partin, ahol barátaival szórakoztak. Az esetet az édesanyja így mesélte el egy interjúban: “Minden jól alakult az életében. Szerelmes volt egy fiúba. Ez volt az első alkalom, amikor ennyire boldognak láttam a lányomat. A szemei a boldogságtól ragyogtak.”

A két szerelmes fiatal elment a fiú lakására. Kevés idő elteltével a lány furcsán kezdte érezni magát, miután a fiú megcsókolta, és fulladozni kezdett. A fiú inhalátorral próbált segíteni rajta. A lány csak annyit kérdett a fiútól, hogy aznap fogyasztott-e mogyorót? A fiú azt válaszolta, hogy elfogyasztott egy szelet mogyoróvajas szendvicset.

Myriam nem hordta magával az epipenjét halála éjszakáján, és nem értesítette a barátját mogyoróallergiájáról – mondta az anyja. A fiatal lány már kisgyerek kora óta allergiás volt a földimogyoróra, de eddig nem árulta el a barátjának. A fiú kihívta a mentőt és megpróbálta újraéleszteni.

Micheline Ducre, az anya, 2012-ben vesztette el lányát allergiás reakcióban. Most azért meséli el történetét, hogy felhívja a figyelmet a társadalmi tudatosságra és az allergiák súlyosságára. Sajnos a lány oxigénhiány miatt meghalt. Az édesanyja négy évvel később megosztotta ezt a szomorú történetet Facebookon és reméli, hogy segít megmenteni vele mások életét.

Oszd meg másokkal is a történetet, mert lehet, hogy valakinek az életét fogod megmenteni! Ámen!

A cikk forrása: MagyarokKlubbja.com

Continue Reading

Ajanlo

To Top