Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Gyász!Drámai hír érkezett! Gyászba borult Magyarország! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy meghalt Anita ! FELFOGHATATLAN, hogy éppen Ő ment el…

Hatszor vitte mentő a kórházba az utolsó hónapokban, de mindig hazaküldtek egy 43 éves rákos veresegyházi nőt a családjához. Az indoklás mindig az volt, hogy nincs hely kórházban a covidos betegek miatt. Erről a nő férje beszélt az RTL Híradónak. A nő januárban az otthonában halt meg.

Anitánál először 2016-ban diagnosztizáltak mellrákot, a betegsége 2020-ban újult ki. Tavaly február végén ájultan talált rá a férje otthon, azonnal kórházba vitték. De nem sokáig maradhatott bent, miután elkezdték kiüríteni a kórházakat a járvány miatt. A nő ezt követően sugárterápiára járt, jobban lett, de tavaly novemberben megint romlott az állapota és egy vidéki kórházba szállították a mentők. Reggel 9 órától estig a folyosón feküdt, azt mondták neki, hogy annyi a covidos beteg, hogy nem tudják sehova tenni – nyilatkozta férje a Híradónak. Anitát hazavitték, majd pár héttel később vissza a kórházba.

KAPCSOLÓDÓ
1 perce érkezett! Kettészakad az ország - olyan időjárás csap le Magyarországra, amire senki nem számított - ITT JÁR MOST:

Azonban újabb kiürítés miatt mentővel ismét hazavitték őt. A férje szerint az utolsó hónapokban ez a folyamat hatszor játszódott le.

Ezt nézték végig a gyerekeim hétről-hétre, hogy anyát elviszik a mentők – mondta a férje, aki szerint nem biztos, hogy felesége normál körülmények között életben maradt volna, de úgy érzi, hogy nem kapott alapos, méltó ellátást. A férfi egyedül neveli az 5 éves lányát és a 7 éves fiát, dolgozni egyelőre nem tud.

KAPCSOLÓDÓ
Repültek a székek az oltóponton: ott futott bele férjébe és annak szeretőjébe
Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!