Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Orbán: Fel kell készülnie a lakosságnak a negyedik hullámra is!

Több hozzáértővel is beszélt a miniszterelnök. Van, aki azt mondja, 10-12 nap lezárás már elegendő lehet, más szerint a 14 nap elmúltával is legyünk csak óvatosak, különben elindítunk egy negyedik hullámot. Mindez előtt azonban Orbán egy másik hullámról is beszélt: a vírus elleni hullámról, amelynek most a magyar kormány a célegyenesébe fordult a tegnap bejelentett zárással.

A kínai vakcinaszállítmány, az nem olyan, mint az EU-s, az rendben, sőt idő előtt is megjön, az orosz vakcinát egyre több európai ország akarja, Magyarország azonban számíthat rá, hogy kap, köszönhetően Szijjártó külügyminiszternek is. Az uniós vakcinaszerződésekben szerinte szerződési hibák vannak, és szerinte a rossz szerződések miatt a szállítás nem is kikényszeríthető. Márpedig – állította – most a vakcina nem jön rendben és pontosan

KAPCSOLÓDÓ
MOST ÉRKEZETT: Őrizetbe vette a rendőrség Fekete Dávidot

Az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti frakciójából való kilépés is téma volt, természetesen. Hasonszorű, magunkfajta emberekkel egyeztet Orbán, lengyel vezetőkkel, vagy éppen az olasz Salvinivel. Vagyis az történik, történhet, amit politikai elemzők már jósoltak, hogy amikor elfogy a levegő a Fidesz és Orbán körül, az EU-ban és az EPP-ben, akkor a jobbközépről a szélsőjobb felé pozicionálva a Fideszt, próbálhat kényszerűségből egy olyan új jobboldali politikai tömböt kialakítani és annak az élére állni.

KAPCSOLÓDÓ
MOST ÉRKEZETT: Betörtek a magyar miniszter sárvári otthonába - Óriási erőkkel nyomoz a rendőrség!

Orbán péntek reggel azt is kimondta, hogy negyedik hullám – Szabad Pécs (szabadpecs.hu)

Orbán: Fel kell készülnie a lakosságnak a negyedik hullámra is! | OLKT.net

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!