Connect with us

Egyéb

Bruttó 588 ezres fizetéssel és szállással toboroz nyári munkára a Lidl

Szezonális munkahelyekre hirdetett állást a Lidl 11 üzletében a Balaton és a Velencei-tó körül április 1. és augusztus 31. között.

A Lidl Magyarország számos szezonális munkalehetőséget hirdet a nyári időszakra, 11 üzletében, amelyek a Balaton és a Velencei-tó környékén helyezkednek el. A kereskedelmi lánc április 1. és augusztus 31. közötti időszakra keres új munkaerőt, amellyel a nyári turisztikai szezonban megnövekedő igényeket szeretnék kielégíteni.

A Lidl összesen 200 új alkalmazottat kíván felvenni, amelyek között teljes munkaidős és részmunkaidős pozíciók is megtalálhatók. A teljes munkaidős álláshoz kapcsolódó kezdő bruttó jövedelem igen versenyképes: heti 40 órás munkavégzés esetén elérheti a 588 ezer forintot. Emellett a vállalat szállást is biztosít a munkavállalóinak, ami különösen vonzó lehet azok számára, akik távolabbról érkeznek, vagy nincsenek helyben elhelyezkedési lehetőségeik.

A munkaviszony időtartama a munkába állás kezdőidőpontjától függően változó, 1-től 5 hónapig terjedhet, ami lehetőséget nyújt a munkavállalóknak, hogy rugalmasan tervezzék meg nyári elfoglaltságaikat. A Lidl további támogatásokat is kínál, mint például a közlekedési költségek teljes mértékű megtérítése, beleértve a tömegközlekedés használatát, valamint 40 forint/kilométer összegű üzemanyag-támogatást azok számára, akik saját gépjárművel közlekednek.

Ez a kezdeményezés nemcsak hogy jelentős segítséget nyújt a régió gazdaságának a csúcsszezon alatti megerősítéséhez, hanem hozzájárul a helyi közösségek támogatásához is, biztosítva a stabil munkalehetőséget a szezonális időszakban. A Lidl ezzel a lépéssel tovább erősíti piaci pozícióját és elkötelezettségét a magyar munkaerőpiac és a helyi gazdaságok felé.

Forrás: hvg

 

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top