Connect with us

Egyéb

Bejelentették! Ön 1982 és 2002 között született? Így kaphat 10 millió forintot, amit nem kell visszafizetni!

Ön 1982 és 2002 között született? Így kaphat 10 millió forintot, amit nem kell visszafizetni!

Ön 1982 és 2002 között született? Így kaphat 10 millió forintot, amit nem kell visszafizetni!

A fiatal generációk nagyszabású támogatása

Amennyiben 1982 és 2002 között születtél, úgy egy különleges ajánlatban lehet részed: 10 millió forint, melyet saját céljaidra használhatsz fel, és nem kell visszafizetned. Ez az információ számos fiatal számára lehet érdekes, tehát ne hagyd, hogy elkerülje őket!

Innen eredően, a decemberi statisztikák sokkolóan magasak voltak, hiszen a fiatal házaspárok, kivételesen nagy számban váltottak a babaváró hitelre, mintha nem lenne lehetőségük a jövőben (Legalábbis ezt valószínűsítenek a pletykák). Talán a kormány elhúzódó ígéreteinek köszönhetően, mely szerint a babaváró hitelt meghosszabbítják – a duplájára emelkedett a folyósított hitelek száma.

A Babaváró kölcsön egy gyermekvállalás előtt álló házaspárok számára készült, és bejelenthető az OTP Banknál, amely akár 11 millió forintot is folyósíthat a pároknak. Szabad felhasználású és kamatmentes hitelként írták le.

 

Kihasználásának előnyei

A kölcsönt teljesen szabadon lehet felhasználni Egy gyermek születésekor (legalább 12. héten belül) vagy örökbefogadáskor – ha nem merül fel ok kamattámogatás megszüntetésre – a kölcsön kamatmentes a teljes futamidőre Két gyermek vállalása esetén a tartozás 30%-át gyermekvállalási támogatásnak lehet számítani Három gyermek vállalása esetén a teljes fennálló tartozás gyermekvállalási támogatásként igénybe vehető A havi törlesztőrészlet – a kamattámogatás időtartama alatt – nem lehet 51 000 Ft-nál több A hitelbírálat és a folyósítás díjmentes

Az előző hónapban, korábban a párok 32 milliárd forintot vettek fel, de decemberben ezt jóval meghaladva, 70 milliárd forintot vettek fel. Az összeg értéke oly mértékben nőtt, mint a támogatás első hónapjai óta. Minden aggodalom felesleges volt, hiszen a kormány két évre meghosszabbította a babaváró hitel lehetőségét, és a feltételeken sem változtattak. A majdani 2023-as adatokból kiderül, hogy az áttért hitelfelvételek okoznak-e visszaesést a keresletben.

Viszont a decemberi hitelt igénylők talán bosszankodhatnak az év végi referenciakamat miatt, ami meghatározza a támogatás elvesztése esetén kiszabott bírságot. Ez a támogatás indulásakor nagy volt és az előző évet közel az ötszörösére emelkedett, fokozva a visszafizetett büntetést. Januárban azonban már csökkent a kamat.

Forrás

Continue Reading
Click to comment

Ajanlo

To Top