Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Felfoghatatlan tragédia történt: járó mosógépben találtak a óvodás gyermekre

Sokkot kapott az édesanya, amikor rájött, milyen szörnyűség történt. A mosógépben volt a gyereke, amikor a program elindult.

Az óvodáskorú gyermek testére az elöltöltős mosógépben találtak rá, miközben a gép épp egy mosási programot teljesített. A borzalmas tragédia az Új-Zélandon található Christchurch település Hoon Hay városrészében történt, ahová helyi idő szerint délután 5 óra körül riasztották a rendőrséget – adta hírül a Daily Mail.

Fotó: Fotó: Pixabay

A helyszínre érkező egyenruhások első jelentésében az áll, hogy nem találtak idegenkezűségre utaló nyomokat, a kisgyermek valószínűleg bemászhatott a mosógép dobjába, talán el is aludt ott, és senki nem vette észre, hogy ott van. Aki elindította a mosógépet, nem sejthette, hogy benne van a kisgyerek. Az eset kapcsán a helyi hatóságok újra felhívták a figyelmet arra, hogy milyen veszélyesek lehetnek a háztartási gépek, különösen a mosógépek, ha olyan helyen vannak, ahol hozzájuk férhetnek a gyerekek.

KAPCSOLÓDÓ
Videón, ahogy beszakad a jég Siófokon egy srác alatt, pedig már ezerszer megmondták a rendőrök is, hogy ne menj rá – Ez történt utána

 

Elképesztően veszélyes a mosógép

Évről évre egyre több hasonló háztartási balesetet jegyeznek fel. 2019-ben Floridában egy hároméves kisfiú veszítette az életét ugyanígy. A kisfiú a nővérével bújócskázott, játék közben mászott be a mosógépbe. Csakhogy véletlenül rácsukódott az ajtó és többé nem bírt kijönni, mire megtalálták, megfulladt. 2010-ben egy mindössze 10 napos kislány halt meg, amikor az anyja a szennyesruhákkal együtt a csecsemőt is berakta a mosógépbe, állítólag véletlenül.

KAPCSOLÓDÓ
IDŐJÁRÁS: Napokon belül itt a tél vége! Nézd meg mikor ér el hozzád a felmelegedés!

Amerikában az elmúlt 15 évben 3000 kisgyerek került kórházba mosógéppel kapcsolatot balesetek miatt.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!