Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Videón, ahogy a biztonsági őrök agyba-főbe verik a tolvajt Pécsen

A felvételen jól látszik, ahogy az őrök a raktárba viszik, majd ütik-rúgják a férfit.

Súlyos testi sértés miatt emelt vádat a Pécsi Járási Ügyészség azzal a két biztonsági őrrel szemben, akik elfogtak az üzletben egy általuk tolvajnak vélt férfit, majd durván összeverték.

A két férfi közül az egyik egy pécsi drogériában vagyonőrként, míg a másik az illatszerboltnak helyt adó plázában biztonsági őrként dolgozik.Tavaly szeptemberben a vagyonőr az üzletben meglátta a férfit, akit látásból ismert, mert korábban többször is tetten érte amikor parfümöket lopott.

KAPCSOLÓDÓ
Utolsó útjára kísérték Csóré Bélát: több mint ezerháromszázan vettek búcsút a mulatóskirálytól -videó

Az őr a bolt belső helyiségéből kamerán figyelte az üzletteret, majd amikor a férfi a parfümös részleghez ért, akkor kiment az eladó térbe és leengedte az üzlet bejárati rácsát, hogy a férfi ne tudja a boltot elhagyni.A férfi miután ezt látta, a kijárat felé indult, azonban a leeresztett rács miatt nem tudott kimenni az üzletetből. Ekkor a biztonságiőr megragadta a karját, majd rángatva bevezette a raktárhelyiségbe, ahol többször megütötte, és megrúgta.

Mindezt az üzlet vezetője is észrevette és felszólította a vagyonőrt, hogy hagyja abba a bántalmazást, és megpróbálta a bántalmazott férfit elhúzni az őrtől, azonban ez nem sikerült neki. Ekkor a nő visszament az eladótérbe, felnyitotta az üzlet ajtajának rácsát, majd segítséget kért az üzletház folyosóján tartózkodó biztonsági őrtől.

KAPCSOLÓDÓ
10 év alatt szinte felszámolták a mélyszegénységet Magyarországon, mára alig vannak szegények...

Eközben a vagyonőr a hátsó helyiségben levetette a férfivel a cipőjét, majd letérdeltette. Ekkor érkezett a helyiségbe a biztonsági őr is, aki úgy arcon ütötte ököllel a férfit, hogy eltörött az orra.

VIDEÓ: A biztonsági őrök a raktárba viszik és ütik-rúgják a tolvajt

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!