Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Zacher Gábor megszólalt: “Én be nem oltatnám magam a kínai vakcinával”

Nem oltatná be magát a kínai vakcinával Zacher Gábor – mondta a toxikológus az ATV Civil a pályán című műsorában. Szerinte nagyon keveset lehet tudni a kínai vakcináról, és míg a a Pfizer vakcina leirata 20 ezer oldal, a kínai oltóanyagé néhány száz – érvelt a szakember. 

Ha a döntéshozók nem ködösítenének, és részletes információkat közölnének, beoltaná magát. A szakember szerint a magyar hatóságok azért ködösítenek, mert ködösítenek a kínaiak is

– tette hozzá a toxikológus. Beszélt arról is, hogy szerinte Kínában nem negyvenezren haltak meg koronavírusban, miközben Indiában a hasonló méretű Indiában a halálozási arány ennek a sokszorosa. 

KAPCSOLÓDÓ
Rettenetes hír: Videón a vérfagyasztó sérülés: üvöltött a fájdalomtól az Exatlon sztárja !Azonnal mentő vitte kórházba !

Zacher Gábor egyébként maszkban érkezett az ATV stúdiójába, pedig már túl van a koronavírus elleni oltáson mindkét dózisán, ami azt jelenti, hogy nem kell tartania attól, hogy elkapja a vírust. Ugyanakkor arra nincs garancia, hogy nem is tudja továbbadni a fertőzést, ezért a műsor másik két vendége is maszkot húzott a szombat esti élő adásban.

KAPCSOLÓDÓ
[MOST ÉRKEZETT!] Müller Cecília: Aki már védett, szabadulhat a korlátozások alól

forrás

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!

x