Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

ValóVilág: Gina már az utcán szembesült azzal, hogy átverték Renátóék

Ő az ötödik kieső.

Megrendezték a ValóVilág negyedik párbaját, ahol újra abból a csapatból esett ki valaki, aminek a tagjai voltak a korábban kieső Digó, Gábor és Amanda is. (A fura pezsgőivási szokásokkal rendelkező VV Mercédesz nagyjából az első vacsorája után kiesett, ő nem tudott csapatba rendeződni.)

Egy héttel ezelőtt hét ember is Ginára rakta a jelét a villában, a nő szerdán Bálintot hívta ki ellenfeléül. (Ami érthetetlen annak fényében, hogy villabeli barátnője, Amanda konkrétan megírta neki, hogy Renátó és Fru hátba szúrnak mindenkit – még őket is, akik elvileg a barátaik.) Később a ValóVilágban Amanda tett említést arra, hogyha majd Gina visszanézi a műsort sok mindenről meg fog változni a véleménye.

Annak, aki rendszeresen követi a műsort, nem volt nagy meglepetés, hogy Bálint ment vissza, a kérdés csak a kapott százalék volt:

a párbaj végén Gina 32, Bálint 68 százaléknyi szavazatot kapott a nézőktől.

Puskás Peti elmondta, ezen a héten is rekord számú szavazat érkezett.

A kedvenc részem egyébként, amikor a bentlakók adnak egy-egy ajándékot a párbajra menőknek, és az illető kiesik, a tárgyat meg soha többet nem látják viszont. Így járt most Renátó és a plüssoroszlán.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!