Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Ezt üzente Zámbó Jimmy szelleme

Budapest — A Blikk holnap megjelenő, Jimmy – Húsz éve ment el című mellékletében a tragikus és rejtélyes körülmények között 2001. január 2-án meghalt legendás énekesnek állítunk emléket. A Blikk kérésére a híres mágus, Frabato megidézte a Király (ahogy rajongói nevezték) szellemét, aki a hívástól számítva nyolc és fél perc után megjelent neki.

Frabato elmondta, hogy Zámbó Jimmy szelleme minden kérdésére válaszolt, sőt, elárulta, hogy január 2-án, a halála pillanata előtt és után egy órával biztosan ott lesz a saját, csepeli sírjánál, mert jó érzéssel tölti el, hogy még mindig sokan látogatják, ennyi idő elteltével is népszerű rajongói körében.

KAPCSOLÓDÓ
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Sári anyukája, Zsédely Mária koronavírus miatt ma elhunyt..Sárika nagymamájáért az intenzíven küzdenek..

Frabato megtudta, ki lehet az énekes méltó utóda. A Király fiának, Krisztiánnak és szerelmének a következő évben valóra válhat az álma: megfoganhat gyermekük. Jimmy úgy véli, ő viszi tovább örökségét, s komoly zenei pályát fut majd be.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!