Már nem titkolja Demcsák Zsuzsa! Sokak számára felfoghatatlan, amit férje tett vele

Elárulta.

Egyszer szupermodellnek, máskor férfinak gondolták a Nicsak, ki vagyok? sztárnyomozói Demcsák Zsuzsát, aki Egérke jelmezbe bújva nyűgözte le őket és a tévénézőket. A Farm VIP műsorvezetője úgy véli, hogy talán a magassága miatt merülhetett fel a férfi tipp,

De vajon a magánéletében bújós cica, szerelmes nő vagy harcias amazon? A Best magazinnak vallott róla.

– Minden nő életében, így az enyémben is voltak olyan szakaszok, amikor a harcias amazon énem került előtérbe. De ugyanígy bennem van a bújós gyerek, a szerelmes asszony, az édesanya is. Bár én a klasszikus modellben nőttem fel, nem szeretem tipizálni a férfi-női viszonyokat. A házasságomban sincs ilyen fajta munkamegosztás – meséli boldogan Zsuzsa, aki azt is elárulta, hogy ma már nincsenek kérdései önmagával kapcsolatban, Nem nézi azt, milyen képet mutat kifelé, hanem bátran adja a saját egyéniségét.

Boldogan árulta el, milyen csodát tett vele férje, Krishan

– Ebben hatalmas szerepe van annak, hogy otthon is úgy fogadnak el, ahogy vagyok. Ezért lehetséges, hogy nemcsak elvállaltam egy éneklős műsort, de élvezni is tudtam. Úgy érzem, most értem meg arra, hogy elfogadjam önmagam, és ebben Krishannak is hatalmas szerepe van.

betöltés...