Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

KIDERÜLT: VV Dani fikázott, majd meg is ette

A Gáspár Győzi által vezetett BeleValóVilág nevű műsorban fontosnak tartották kiemelni VV Dani orrtúrási szokásait. A játékos elfelejtette, hogy a kamerák sötétben is rögzítenek feltehetően ezért sikerült az operatőröknek videóra venni ezt a gusztustalan jelenetet. Az ominózus esetet ide kattintva lehet megtekinteni, már amennyiben érdekel ez bárkit is.

Győzi miután lement a jelenet meg is jegyezte, amitől minden néző félt:

Daninak nem volt orrtúrási engedélye.

Jól dokumentált orrtúrás egyik pillanata.

Létezik egy ún. “Pica” nevű pszichiátriai betegség, mely azt jelenti, hogy a páciens táplálkozásra alkalmatlan anyagokat eszik meg, mely korának nem felel meg. Feltehetőleg Dani is ebben a pszichiátriai betegségben szenved, legalábbis ez lenne a mai orvostudomány véleménye. Viszont vannak ennek ellentmondó tudományos vélemények is, egy nemrég közzétett kutatás eredményei szerint egy, a takonyban található anyag védelmet tud nyújtani egy fogszuvasodást okozó baktérium ellen.

Sőt! Friedrich Bischinger professzor szerint a fikaevő emberek egészségesek, boldogabbak és jobban érzik magukat a bőrükben – írta Kidspot. Lehet Danit is ezért láthatják a nézők, mindig jókedvűnek aki a dolgok pozitív, humoros oldalát nézi.

KAPCSOLÓDÓ
„Anya ezt tanította” - megszólalt az 5 éves kislány, aki felhívta a segélyhívót, amikor anyja elájult
Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!