Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Feljelentést tett a belga ügyészség Szájer ellen kábítószerrel való visszaélés miatt

Eljárás indult Szájer József ellen kábítószerrel való visszaélés és a járványügyi szabályok megszegése miatt.

Az EP-képviselő elleni intézkedések azután folytatódnak, ha az Európai Parlament felfüggeszti a mentelmi jogát – áll a brüsszeli ügyészség közleményében, amit az EuroNews-nak küldtek el – írja a Hírklikk.
A Blikk korábban megírta, hogy Szájer beismerte, jelen volt azon a brüsszeli partin, amit a rendőrök oszlattak fel, ám ő nem egy droggal teli partinak írta le.

KAPCSOLÓDÓ
Kiderült, ő Szabó Zsófi új szerelme, végre megmutatta - Videó

Egy járókelő jelezte a rendőröknek, hogy látott egy férfit a csatornán leereszkedni; meg is mutatta nekik, ki volt az. A férfi keze véres volt, valószínűleg menekülés közben sérült meg. Drogot is találtak a táskájában. Az illetőnél nem volt semmiféle dokumentum, ezért a hatóságok elkísérték a lakhelyére, ahol diplomata-útlevelével S. J. néven igazolta magát, 1961-es születési évvel” – áll a Blikkhez eljuttatott közleményükben.

KAPCSOLÓDÓ
MOST ÉRKEZETT: TRAGÉDIA történt! Elhunyt Delhusa Gjon három hónapos unokájának édesanyja

A leírás tökéletesen ráillik Szájer Józsefre. Bár a magyar EP-képviselő délutáni közleményében azt állította, a házban lévő droghoz semmi köze nem volt, a hatóságok a közlemény szerint drog birtoklása miatt is eljárást indítottak. Ez az ügy még folyamatban van.

forrás

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!