Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Egyházzá nyilvánította magát egy edzőterem, hogy ne kelljen bezárniuk a járvány miatt

Az idősek tanácsa már meg is tartotta az első közös vallásgyakorlatokat.

Kreatív módját választotta egy krakkói edzőterem vezetősége, hogy ne kelljen bezárniuk a Lengyelországban bevezetett korlátozások miatt, írja a New York Post.

Az Atlantic Sports Klub a Facebookon közölte, hogy a koronavírus-járvány miatti legújabb szabályozások miatt a jövőben egyházként folytatják tevékenységüket.

“Mivel a fitneszórák nem engedélyezettek, ezért mától vallási összejöveteleket kínálunk az Egészséges Test Egyházának tagjai számára”

– írják a szombat reggeli posztban.

Ennek megfelelően az edzőterem igazgatója a klub edzőit “az idősek tanácsának” nevezi a bejegyzésben.

KAPCSOLÓDÓ
MOST ÉRKEZETT: Ekkor kezdik el az iskolás gyerekek oltását Magyarországon:

Szombaton két edző, vagyis “a felvilágosultak” a poszt szerint már meg is tartották az első különleges vallási eseményeket.

A bejegyzésben arról is írnak, hogy a terem a továbbiakban sportszerelések árusításával foglalkozik, a berendezéseket pedig bárki kipróbálhatja az üzletben. Ezzel kerülik meg az új szabályozásnak azt a részét, hogy a konditerem gépeit is tudják használni a klubtagok.

Mivel a krakkói klubban squasholni is lehet, erre is találtak egy kiskaput: a jövőben nézők nélküli squash-versenyeket szerveznek.

KAPCSOLÓDÓ
ORBÁN VIKTOR BEJELENTÉSE: Nyitnak az éttermek, kocsmák és az iskolák! ITT VANNAK A RÉSZLETEK:

A posztot jegyző igazgató szerint minden intézkedést a törvények szigorú betartásával hoztak meg, de azért hozzáteszi:

“Nehéz elhinni? Ebben a világban minden lehetséges.”

Az Atlantic Sports Klub azután jelentette be egyházzá alakulást, hogy Lengyelországban a koronavírus-járvány megfékezése érdekében bezárásra kötelezték az edzőtermeket és uszodákat. Korábban zárnak be az éttermek is, tilos esküvőt rendezni, a gócpontokban található iskolákban pedig távoktatást rendeltek el.

Az egyházi istentiszteletek azonban maszkviseléssel és a résztvevők számának korlátozásával továbbra is engedélyezettek a mélyen vallásos országban.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!