Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Pár nap múlva aszteroida csapódhat a Földbe – figyelmeztet a világhírű asztrofizikus

Neil deGrasse Tysont szinte mindenki ismeri, de most egy kicsit megijesztette az embereket, hiszen úgy gondolja, hogy hamarosan egy űrből érkező objektum ütközhet bolygónkba.

2020 rengeteg ember életére volt szörnyű hatással, mivel szinte minden hónapra jutott legalább egy rettenetes hír, így sokan csak a valaha volt legrosszabb évnek emlegetik ezt az esztendőt, pedig még nincs is vége. Senki sem tudja, hogy még milyen meglepetéseket tartogat számunkra ez a maradék pár hónap, de egy híres, elismert asztrofizikus most vészjósló dologra hívta fel a figyelmünket.

Neil deGrasse Tyson szerint óránként 25 ezer mérföldes sebességgel tart a Föld felé egy 2018VP1 nevű aszteroida, ami nagyjából akkora, mint egy hűtőszekrény, és elvileg november 2-án érkezik.

Ez sajnos egy elég aggasztó hír lenne alapjában véve, de azért megnyugtatott minket a szakértő, hiszen azt állítja, hogy ha be is csapódik, akkor sem fog túl nagy kárt okozni az összességében nem túl nagy mérete miatt.

KAPCSOLÓDÓ
VÉLETLENÜL egyszerre 6 adag Pfizer vakcinát adtak be ennek a nőnek: Ami ezután történt...

A NewYorkPost cikke alapján a NASA is véleményt nyilvánított az égitesttel kapcsolatban, és elmondták, hogy 0,41 százalék az esélye annak, hogy eltalál minket, de ha így is lesz, szinte biztosan el fog porladni, mielőtt földet érne, szóval egyáltalán nem kell aggódnunk miatta, mivel elvileg nem ez fogja okozni a világvégét.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!