Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

SEBESTYÉN BALÁZS MIATT le kellett állítani az ÁLARCOS ÉNEKES forgatását

Újabb kimaradt jelenetek érkeztek az Álarcos énekes negyedik adásához, melyek közül az egyikben láthatjuk, miért kellett Sebestyén Balázs miatt leállítani az adásfelvételt.

Az Álarcos énekes negyedik adásához több kimaradt jelenetet is érkezett, melyek közül hármat már korábban közzétett az RTL Klub. Az egyiken például úgy tűnik, mintha Puskás Peti elszólta volna magát, és most a Nyomozók azt hiszik, hogy ő rejtőzik a Banán jelmez alatt.

KAPCSOLÓDÓ
Túl későn hívta a mentőket a koronavírusban elhunyt 23 éves kiskunhalasi világbajnok

A produkció nemrég további két kimaradt jelenetet rakott fel a műsor hivatalos weboldalára. Az egyikben Puskás Peti arról beszél, hogy hogyan készült a nyomozói szerepre, és mennyiben segített neki ebben szerelme, Dallos Bogi.

 

 

Egy másik videóban viszont azt láthatjuk, hogy Sebestyén Balázs miatt egyszer le kellett állítani az adásfelvételt. A Nyomozók éppen a Kaktusz produkciója után tanakodtak arról, hogy ki rejtőzhet a mókás jelmez alatt, mikor Balázs mikroportja egyszercsak leesett a felsőjéről, és emiatt kevésbé lehetett őt hallani. Persze Istenes Bence ebből is viccet csinált.

Sebestyén Balázs: „Honnan nem volt hangom?”
Istenes Bence: „A beköszönéstől.”

 

KAPCSOLÓDÓ
MOST ÉRKEZETT: Ezekben a magyar városokban a legnagyobb az esély a megfertőződésre! RÉSZLETEK:

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!