Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

VIGYÁZAT, JÖN A JÉGESŐ! – A MAI NAPPAL VÉGET ÉR A JÓ IDŐ!

Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztetést adott ki ma éjfélig: az ország némely részén még jégeső is lehet, sok helyen jöhet az eső, zivatar. A zivatarokat szélerősödés, intenzív csapadék (10-20 mm), és jégeső kísérheti.

Ma délelőtt a gomoly- és fátyolfelhők mellett mindenütt több órára kisüt a nap. Később szórványosan – először az ország nyugati és középső részén, estétől keletebbre is – előfordulhat zápor, zivatar. A déli szél többfelé megélénkül, a Dunántúlon helyenként megerősödik, de zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 28 fok között valószínű. Késő estére többnyire 14 és 20 fok közé hűl le a levegő.

Csütörtök délelőtt szintén lehet párórás napsütés, noha északkeleten már több helyen, másutt helyenként alakulhat ki zápor, néhol zivatar. Sokfelé megélénkül a délnyugati szél, zivatar térségében viharos széllökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 28 fok között alakul csütörtökön.

Pénteken erősen megnövekszik, megvastagszik a felhőzet. Délelőtt inkább még csak nyugaton és északon, délutántól már másutt is egyre több helyen valószínű eső, zápor, zivatar. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 24 és 29, a Dunántúl nyugati és északi részén 20 és 23 fok között valószínű.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!