Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

HIDEG KIRÁZ: 1,5 méteres kígyó mászott a nő szájába miközben aludt, videón ahogy a doktor kiveszi

Sokkoló videó került ki a napokban az internetre, amin az orvos egy óriási majdnem 1,5 méteres kígyót húz ki a láthatóan kábult páciens szájából.

Az eset az Oroszországban található Dagesztáni Köztársaság, egyik városában Levashiban történt. A fiatal nő hirtelen rosszul érezte magát, azonnal a kórházba sietett. Ahol az orvos észrevette hogy valamilyen idegentárgy van a torkában, Ami viszont akkor következett amikor elkezdte kivenni az idegen testet, lesokkolt mindenkit.

KAPCSOLÓDÓ
Túl későn hívta a mentőket a koronavírusban elhunyt 23 éves kiskunhalasi világbajnok

[A VIDEÓ A CIKK VÉGÉN TALÁLHATÓ]

Amennyire tudható a betegnek nem lett semmilyen maradandó károsodása, mint kiderült a kígyó akkor mászhatott a szájában amikor a háza udvarán a szabadban aludt. Arról, hogy egy ekkora kígyó miként tudott észrevétlenül a nő szájába mászni, csak tippek vannak, a szakértők egy része szerint, a kígyó csak a természetéből adódóan az éjszakai órában jó búvóhelynek találta a sötét, nyirkos, meleg helyet. Az állat elpusztult a nő torkában, erről arra lehet következtetni, hogy órákig – de meglehet, hogy napokig – a testében volt, és a gyomorsavval való érintetés pusztította el az állatot. Az eset mindenképp egyedi, de nem az első alkalom a környéken, ezért az idősebb emberek mindig óva intenek, hogy este a természetben aludjon valaki.

KAPCSOLÓDÓ
Ez aztán az átverés! Élt a hitelmoratóriummal egy budapesti nő, most 1,4 milliója bánja

 

 

 

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!