Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Demcsák Zsuzsa durván beoltotta Berkit: “A sok szteroidtól, kétlem hogy olyan nagyember lennél odalent”

Elindul a Life TV Bréking című műsora, melynek első adását Demcsák Zsuzsa és Berki Krisztián vezette. A párosítás azért is érdekes, mert már korábban is irányítottak közösen egy műsort, ám akkor nem volt annyira teljes az összhang közöttük. A Blikk szemlézte az első adást, amiben szintén volt némi élcelődés közöttük. Amikor Demcsák megkérdezte Berkit, jelentkezett-e már nála ex, hogy bejelentse, Berki teherbe ejtette, a férfi igennel válaszolt.

Berki egyből hozzátette, tudta, hogy a nő kamuzik, hiszen amikor együtt voltak, ő éppen egy versenyre készült, és olyan szereket használt amitől “vaktölténnyel lőnek” a férfiak az együttlétek alatt.

Magyarul most bevallottad, hogy szteroidokat használtál, amitől impotens voltál egy darabig. Jól értelmeztem a mondatot?

– kérdezett vissza csipkelődve Demcsák.

Berki nem volt a helyzet csúcsán, mármint ami a frappáns visszaszólást illeti, de annyit azért még hozzáfűzött a témához, hogy a szteroidoktól “sokkal fickósabb” lett, mint korábban, viszont a spermák termékenyítő képességét rontja a szer.

A Bors azt tartotta érdemesnek a műsorból kiemelni, hogy Demcsák elmondta, maximálisan megbízik gyermekeiben, ezért sem a mobiltelefonjaikban, sem a számítógépeikben nem kutakodik.

Az, hogy kivel beszélgetnek, a kis szerelmeiket hogyan beszélik meg, az az ő dolguk. A legnagyobb tahóság belenézni a gyereked dolgaiba.

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!