Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Brutális: elraboltak és megerőszakoltak egy 17 éves lányt Budapesten

A Ripost információi szerint a 17 éves lány augusztus 3-án egy XIX. kerületi dohánybolt előtt várakozott, amikor megszólította egy férfi.

A fiatal lány az ismeretlenről semmi rosszat nem feltételezett, az ugyanis kedves volt, bókolt, sőt, kávét, illetve energiaitalt is hozott neki a boltból – írja a lap cikke alapján a Blikk.

Miután a férfi kijött az üzletből, addigra már ketten voltak, a másik vélhetően az ismerőse lehetett. Az esetet a bolt kamerafelvétele rögzítette, amin az látszik, hogy egy drága autó érkezik, amibe a lány és a két férfi beszállt.

KAPCSOLÓDÓ
Ezt tette két rendőr egy maszkot nem viselő férfival az utcán, aki a gyerekével sétált – videó

Amikor a lányt egy pár percnyire lévő kertvárosi házba vitték, már sejtette, hogy az idegenek akarnak tőle valamit, de már nem tudott segítséget kérni.

„Bementek az épületbe, de onnan már nem volt menekvés. A lányt megerőszakolta a két férfi, akik nem sokkal korábban még végtelenül kedvesek voltak vele” – nyilatkozta a Ripostnak a lány barátnője, aki szerint az erőszak után a két férfi tovább hitegette a lányt azzal, hogy Németországban milyen jó élete lesz, sok pénzt kereshet.

KAPCSOLÓDÓ
15 évig nem járt dolgozni, de kapta a fizetését - most bukott le!

Ezután elvitték a környékbeli ruhaboltba, hogy új ruhákat vásároljanak neki. A lány pedig megragadta az alkalmat, a bolt eladójától segítséget kért, aki kihívta a rendőröket. A két férfi elmenekült.

A lap megkereste a megerőszakolt lányt is, aki még mindig a történtek hatása alatt van, így egyelőre nem tudott nyilatkozni.

atv.hu

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!