Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Összejött Exatlon Dorci, egy másik játékossal? Adu vallotta be mi történt!

Pap Dorcinak egyelőre nem sikerült átállnia az itthoni rendre, ezért hajnalban Budapest utcáit járja. Emellett kiderült, hogy újra rátalált a szerelem.

Pap Dorci is már nyugodtan járhat az emberek között, és úgy tűnik, senkitől sem kell tartania, pedig korábban többen is megfenyegették, amiért úgy bánt csapattársával, Besenyei Bogival, ahogy.

A fiatal lánynak még nem sikerült megszoknia az itthoni rendet, mindig is egy sokáig alvó típus volt, de most hajnalban megy sétálni, mert nem tud aludni.

„Képzeljétek, ez a kép egyik hajnalban készült miután hazajöttünk. Tudnotok kell rólam, hogy imádok nagyon sokat aludni, ehelyett mégis inkább sétáltam egyet a Duna parton, mivel akárhogy próbálkoztam, nem sikerült átállnom az itthoni rendre”

– írta az Instagram-oldalára feltöltött fotója mellé Dorci, akire a Ripost információi szerint újra rátalált a szerelem.

Mint kiderült, Adu László egyik ismerőséről van szó, de a szobafestőből lett cégtulajdonos nem akarta elárulni, ki rabolta el Dorci szívét. Azt azonban elmondta, hogy a korábbi feltételezésekkel ellentétben nem Kempf Zozoval jött össze.

„Nincs Zozo és Dorci között semmi, én ezt jól tudom. Dorci az egyik barátommal van együtt, akinek nem fogom elárulni a nevét”

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!