Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Hódi Pamela: “Berki mindent megtesz, hogy tönkretegyen – amikor csak teheti belém rúg”

Nehéz időszakon megy keresztül Hódi Pamela. A fiatal anyuka ugyanis a közelmúltban szakított futballista vőlegényével, Tóth Bencével, de úgy tűnik egyszerre több dolog is összejött neki mostanában: problémáiról és az életről alkotott véleményéról ugyanis egy hosszabb videót készített követőinek, melyben elárulta, hogy milyen érzések kavarognak benne az őt ért negatív történések miatt.

„Az ember nem beszél a közösségi oldalakon a problémákról, mert az milyen már…Túl privát, túl személyes. De akár állhatnánk így egy gyermek születéséhez is, ami pedig a legcsodálatosabb dolog. Sokkal jobb, ha boldognak mutatjuk magunkat. Minden embernek van problémája, legalább hetente egy. Gondoljatok bele, rossz napod van, de mosolyogsz egy fotón, mennek rá a cuki kommentek, egyből jó érzés kap el. Baromi rossz a párkapcsolatod, de kirakod a szerelmes képet, mert sok lájk jön rá. És talán a lelked is jobban lesz pár órára

– kezdte gondolatmenetét Pamela, aki ezt követően a gyermeke édesapjával, Berki Krisztiánnal való nem mindennapi kapcsolatára is kitért.

„Őszinte leszek, engem hetente felidegel a gyerekem apja. Hol privátban akarja tönkretenni az életem, hol a médiában, és három év után is ez a kitűzött cél számára. Engem havi egyszer felidegel a felesége, hol privátban, hol a médiában, azzal, hogy több akar lenni, mint egy barátnő a lányom életében. Engem félévente ér egy egészségügyi probléma, hol a magamban tartott, ki nem mondott feszültség terhe, hol a hátamon cipelt teher okoz fájdalmat. Ráhúzódott a nyakamra a stressz, nem bírtam mozdulni, korpásodni kezdett a hajam, pattanásaim lettek, és még sorolhatnám…”

Sorolta a problémáit az influencer, ám a mondandója végére néhány pozitívabb gondolatot is tartogatott.

“Tudom, hogy boldog leszek. Tudom, hogy győzni fogok. A rosszban megélem a fájdalmat, de a tanulságot látom. A párkapcsolatomat nem viszem a médiába. Bizom benne, nem is lesz rá igény, de elég sok magyarázkodástól megóvom magam a jövőben ezáltal. Ez az apró könnycsepp, ami a szemem sarkában rejtőzik, a múlt. Ez az apró mosoly pedig, amit az arcomon láttok, az új irány” – idézte a modellt a Bors.

Forrás: Blikk/Bors

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!