Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

“Verjük szét a fejét!” – durván megfenyegették az Exatlon fiatal szépségét – most megszólalt!

Kapott hideget és meleget, de főképp hideget őszinte nyilatkozata után Pap Dorka, aki bevallotta: Besenyei Boglárka nélkül képzeli el a csapat jövőjét.

Nem feltétlenül szimpatizáltak a z Exatlon nézői Pap Dorci véleményével! A minap igazi lavinát indított el a fiatal kihívó nyilatkozata, aki arról beszélt, Besenyei Boglárka nélkül képzeli el a csapata jövőjét, és nem érti, miért nem veszik észre mások a lány viselkedését, aki egyenesen bomlasztja a közösségüket.

KAPCSOLÓDÓ
Csak nem...? Nézzék, milyen gyűrű az ott Mészáros Lőrinc kezén! – fotó

Az adás részlete kikerült az Exatlon hivatalos Instagram oldalára is, ahol aztán a nézők nem fogták vissza magukat. Kendőzetlenül osztották meg véleményüket a hozzászólások között, volt, aki azt írta, Dorcinak kéne már nagyon kiesnie, mások szánalmasnak nevezték a lányt, de a Bors kiszúrta, hogy ennél durvább kommentek is befutottak a poszt alá:

“Verjük meg Dorcit, ha hazajön!” – írták, míg mások hasonlóan agresszíven fejezték ki véleményüket a 18 éves játékossal kapcsolatban:

KAPCSOLÓDÓ
Néhány perce érkezett! Több mint 100 ezer embernek vonták be a védettségi igazolványát - Hatalmas büntetés várhat rájuk! Így tudod ellenőrizni, hogy a tiéd érvényes-e:

“Egyszer meglátom itthon, úgy fejbe fogom rúgni…”

forrás: Blikk

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!