Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

DURVA: Ezért nem szabad maszkban vezetni

Közösségi terekben ajánlott a maszk viselése, autóban azonban nem, hiszen az oxigén hiánya balesetet okozhat.

A koronavírus egyik hozadéka, hogy a járvány idején számos helyen ajánlott és sok helyen kötelező is az arcmaszk viselése. Maszkból rengeteg van, de mindnél érezhető, hogy kicsit nehezebb benne lélegezni. Éppen ezért nem javasolt órákon át hordani ezeket, amennyiben nem szükséges.

KAPCSOLÓDÓ
A Várkonyi-Mészáros családi otthon olyan mint egy mesebeli palota: Liftek, medencék, tó- CSAK A GYEREKSZOBA 130 négyzetméter! ELKÉPESZTŐ:

A kórházban vagy boltokban dolgozóknak nincs könnyű dolguk, hiszen rajtuk folyamatosan ott a maszk. Autóban hordani viszont nem túl okos dolog, és ezt valaki csak komoly károk után tanulta meg.

A New Jersey állambeli Lincoln Parkban a Mazda CX-5 sofőrje N95-ös maszkot viselt hazafelé menet, amikor villanyoszlopnak ütközött. Szerencsére neki és utasának semmi baja nem lett, de azért kórházba szállították őket. Az autó persze nem kicsit tört össze.

KAPCSOLÓDÓ
Ha a benzinkútra mész jobb ha viszed magaddal a VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNYT - különben nagy meglepetés érhet!

A balesetet az oxigén hiánya okozta, ettől került a sofőr bódult állapotba. A rendőrség felhívta a figyelmet, hogy közösségi terekben ajánlott a maszk viselése, autóban azonban épp ezért nem. Forrás: Facebook / https://www.vezess.hu/vezetunk/2020/05/05/ezert-nem-szabad-maszkban-vezetni/

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!