Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Megvertek egy férfit nyíregyházi rendőrök – videóra is vették

Lebukott egy nyíregyházi rendőr azzal, hogy teljesítményfokozó szerekkel kereskedik, ezért a telefonját is lefoglalták. Ebben később találtak egy videót arról, hogyan vernek meg egy “civilt” a rendőrautóban nyíregyházi rendőrök. Az ügyben a katonai ügyészség is nyomoz – írja a Blikk.

Az egész ügy egy razziával kezdődött, mert az egyik rendőrről merült a gyanú, hogy teljesítményfokozót árul.

Őt leszerelték és eltávolították az állományból, a telefonjait lefoglalták. Ebből került elő egy érdekes felvétel – mondta a Blikknek eggy informátor.

KAPCSOLÓDÓ
200-al küldte a halálba a milliomos csemete a 40 milliós kocsijával a 41 éves nőt..A magyarázatán a sokat látott Rendőrök is csak néztek

A telefonban megtaláltak egy hónapokkal korábbi videót, amin három rendőr és egy civil látható. A rendőrautóban szidták és ütötték az embert, akit kábítószerrel kapcsolatos ügyben fogtak el.

A felvételt egy közösségi oldal zárt csoportjában osztották meg egymással a rendőrök. Közben kiderült, egy ideje már vizsgálódik a katonai ügyészség is”

– mondta az informátor, majd hozzátette, hogy a rendőrök közül senkit nem bilincseltek meg és “vittek be”, de már mindegyikük leszerelt a nyíregyházi kapitányságról.

KAPCSOLÓDÓ
7 éves korukban a világ legszebb ikreknek tartották őket! És így néznek ki most…

A Blikk az üggyel kapcsolatban megkereste a Központi Nyomozó Főügyészséget, a következőt válaszolt kapták:

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség hivatalos eljárásban csoportosan elkövetett bántalmazás bűntette és más bűncselekmény miatt folytat nyomozást. Gyanúsítotti kihallgatásra eddig nem került sor.”

forrás: https://www.origo.hu/itthon/20200416-a-nyiregyhazi-rendorok-a-kocsijukban-vertek-meg-egy-embert.html

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!