Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Ma lenne 63 éves Bajor Imre. Fia szívszorító sorokkal emlékezett rá

Már öt és fél éve, hogy nincs közöttünk a legendás színész-komikus, akinek hiánya azóta is fájó a rajongók számára. Bajor Imre március 9-én lenne 63 éves. Születésnapján a fia, Bajor Marci eltitkolt érzéseiről, fájdalmáról, édesapja iránt nem múló szeretetéről vallott a közösségi oldalán – fedezte fel az indirekt.hu.

Bajor Imre fia, Bajor Marcell beszédet mond a színész temetésén a Farkasréti temetőben 2014. augusztus 22-én. A színművész életének 58. évében, augusztus 6-án hunyt el (Fotó: MTI /Szigetváry Zsolt)

„Eltelt 6 év. 17 voltam és fogalmam se volt arról, hogy mi is az élet! Gyerek voltam, mint te egész életedben. Azóta minden évben írni akarok valamit, de soha egy értelmes mondat se jutott eszembe. Nincs nap, amikor ne jutnál eszembe és akkor mindig valahogy mosolyt tudsz varázsolni az arcomra. Ebben te voltál a legjobb!
Próbálom járni a saját utamat és olyan életet élni, amilyet mindig is szántál nekem. Ez persze nem könnyű, de tényleg nagyon igyekszem!

Nagyon hiányzol, minden évben egyre jobban! Sokan kérdezik tőlem, milyen volt a fiadnak lenni és hogy otthon is olyan vicces voltál-e, mint a TV-ben. Nem szoktam az ilyenekre válaszolni, mert még nincs itt az ideje ennek. Egyszer majd elmesélem nekik, amiben megértik, milyen volt a te fiadnak lenni!

Boldog születésnapot Apa!”

Share on facebook
Megosztás a Facebookon!

Mondd el a véleményed! Szólj hozzá!